Tema: Dell U2412M
View Single Post
Staro 24.10.2011., 23:15   #150
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
hvala na malom testu...rezultati su u skladu s onim što sam očekivao....ovaj monitor inače ima dosta velik raspon svjetline pa tako (barem prema hardforumu) vrijednost od 25 odgovara vrijednosti od 10 kod nekog drugog IPS-a. Znači 25 sasvim dosta za rad u zamračenoj prostoriji (većina niti ne ide tako nisko) a titranje (kao što si rekao) ne primjećuje svatko. Iako imam odličan vid a imam 50hz plazmu ne kužim neko titranje, odn. ne toliko da bi mi to bio problem.
Čak i na svjetlini postavljenoj na 0, titranje je neusporedivo manje nego recimo plazma na 100Hz. Vjerujem da se ne moraš onda brinuti po tom pitanju. Iskreno, na otprilike jednakoj svjetlini, ja ne vidim nikakvu razliku u treperenju u odnosu na recimo ZR24w ili stariji Samsungov PVA. Štoviše, rekao bih da mi je Dell najugodniji za oči od ta 3 jer ZR24w praktički moraš držati na svjetlini od 0 a tamo su vidljivi bljeskovi, poput rainbow efekta sa DLP-a. Ni Dell ne bih mogao korisitit dugo na minimalnoj svjetlini ali to je za mene pretamno, nikada ne radim u potpunom mraku.
Rista je offline   Reply With Quote