View Single Post
Staro 24.10.2011., 22:51   #565
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
@codiac.

1. Koliko tebi traje baterija? Meni dva dana s normalnim korištenjem. 8-18h 3G od 18-cca 23h wlan.

2. Ulazimo ja i još jedan član ovog foruma u jedan shoping centar. Ona priča na iphoneu 4 i dropa mu poziv. Ja i on smo na T-Mobile. U istoj smo ćeliji (očigledno kad stojim o jedan kraj drugog). On ima 0 signala, ja imam dvije crtice. Kako?

3. Znaš kaj sam danas radio. Spojio sam mobitel s kompom i bez itunesa sam bacao podatke na njega i s njega, a u jack za sušalice sam spojio zvučnike i puštao otvoreni radio. Niti jedno od to dvoje ne možeš. Edit: i poslao danas frendu na kavi pjesmu preko BT-a. Eto ni to ne možeš.

4. Tipkanje? Nema problema. Ide super. Ekran je doduše malo mali za sve kaj želim ali kaj se može.

5. i kad smo kod ekrana. Iphone 4 je prvi iphone s ok ekranom. Ovo što ima 2g/3g/3gs boli.

6. imaš dno dna - odron odrona od android proizvoda. Uzmi ekvivalent iphonea 4 kod androida pa probaj.

@kmh...nemaš niti jedan apple proizvod, a braniš ih ko da su ti kruh dali.

1. ako je sve tako savršeno i precizno i da ponovim savršeno kako je moguće da su izdali hrpu imekova sa žutim ekranima?

2. iphone 4s isto žuti ekrani.

3. ako ikad kupiš iphone 4 nemoj da ti slučajno padne jer si valjda imao priliku vidjeti kako taj nadasve inženjerski sveti gral puca

4. opet savršen? mekbuk pro koji doće puno puno puno hiljada kuna sam imao priliku gledati kako se smrzava na dnevnoj bazi kolegi u bivšoj firmi. Kako je to moguće kod tako savršenog uređaja?

5. ios kreiraš guest account i kao mega uber cool fičr dobiješ corruptanje svoj accounta. Naravno ima bugove kao i svaki OS ali teško je to za prihvatiti kad je tako savršen.

@iggy...mislim da ćeš se namučiti ovaj put.
Hamm je online