Citiraj:
Autor Codiac
1. ok stavlja iste komponente ko i svi ostali
2. frende uzmi mb pro u ruke i uzmi ekvivalent recimo sony vaio seriju ili dell xps pa mi reci da apple neodaje dojam da imas neki k u rukama a da neskvici ko prasac... nemos mi to reci da ga hebes.
3 neobjasnjavam vec smo rekli isti je hardware
4 navedi mi jednu jedinu firmu da nije imala neku losu seriju icega..
6. frende usporedba desirea i iphone 4 jednostavno neide  od kuda da pocnem trajanje baterije, kamere, interne memorije, kucista, pregrijavanje mbo, tri vrste ekrana u jednom mobitelu, i da nepisem cega sve... nekazem da je uredjaj los al je daaaaaaaaaaaaleko od iphone-a i ti to znas
8 nemoras pisati knjigu al sagledaj sa objektivne strane pa zar ja koji se kune u linux moram braniti apple lol
|
Uf...daj se radije javi za kafu hebemu...
2) Imao sam ga i osim što je iz jednog komada aluminija ne vidim nikakvu posebnost u odnosu na neki drugi aluminijski lap...ubi me al ne vidim
4) good point

6) Dont go there...neki dan me skoro kap kad mi je pao sa prozora na beton...5m...silikonska maska je jedino kaj ga je zaštitilo, malo se udubila (ni milimetar) maska kod tipke za paljenje i to je to...so...baterija mi drži generalno 3 dana uz normalno korištenje...s druge strane moji susjedi na poslu su freakovi za Apple proizvode...imaju SVE od Iphone-a do Imaca i jedino što me se izuzetno dojmilo je plug-n-play sve te tehnike zajedno - tu skidam kapu dolje Apple-u no to je softwer koji nije predmet ove rasprave
9) come to the white side...we have apples
P.S.- ja da imam para - X1...definitivno...zašto? Neznam...kao što mi Bubba nekad davno reko ...ima neka nerazjašnjena veza između zagriženih Linuxaša i IBM-a/Lenova