Citiraj:
Autor khm
Ajd napiši dvije-tri suvisle rečenice pa ćemo pričat, ovakvo kreveljenje me ne zanima.
|
1) Apple stavlja u svoje kompove danas PC komponente kao i svaki drugi OEM
2) To isto naplaćuje po masnim parama...(govorimo o istom rangu kvalitete ne o performansama)
3) Kako objašnjavaš IDENTIČNU MBO u Acer laptopu za 5000kn i MB Pro za hm...puno više (10k+)...i ne nemoj kakati o kvaliteti jer MBO je najbitnija komponenta unutra, kad ona vrisne, piši kući propalo je
4) Kako objašnjavaš pred cca godinu dana pregrijavanje dosta modela Apple računala zbog pazi sad - previše paste???
5)
http://www.youtube.com/watch?v=5VBoOU9v8QY
6) HTC nije kvalitetan kao Apple? Nemoj me nasmijavati...Kao jako traljavi vlasnik Desire prve generacije mogu samo reći da sam nakon 10-og puta prestao brojat kolko put je pao...svakodnevno je u džepu sa ključevima stana i auta...bez ijedne crtice...a vidi kolko je pokvarenih 3G / 3GS na prodaju (ista generacija jel...)
7) Ipod? Kvaliteta? Sandisk Sansa Clip - i nebi ga mijenjao za ništa (kvaliteta zvuka ofkors)
8) Dovoljno rečenica ili moram počet pisat knjigu?
Citiraj:
Autor khm
INaglašavam da apple ne radi poluproizvode osrednje kvalitete kako se ovdje konstantno vodi rasprava i da im je glavni samo marketnig.
Bacaju i drugi milijune na marketing pa opet nisu ni približno uspješni, moraš imati proizvod koji valja iza toga svega i koji je drugačiji, a apple je jednostavno drugačiji, ostali su klonovi jedni drugih.
|
Apple je dosad imao najboljeg prodavača ikad - Stevicu kojeg je mnogim (svaka čast izuzecima) MAC-ovcima praktički BOG i ako Stevica kaže da je to super duper mega - onda to tak valjda je. Nitko drugi nema takvu karizmu.