View Single Post
Staro 24.10.2011., 18:54   #1
Mylo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Question Problemi sa instalacijom Win 7

Pozz!

Nedavno (jučer) kupio novi komp (Asrock H61M-VS / i5 2500 / 2x4GB Transcend 1333 / WD Blue 750 GB / WD Green 1TB / Thermaltake TR2 RX 450W / Palit GT440 1GB) i krenuo sav sretan snimat Win 7 (snimam sa USB pržilice, ako to ima kakve veze).

Instalacija krenula normalno, odabrao Win 7 Ultimate x64, otpakiralo sve, snimilo, tra la la...pitao za ime, password, datume podesio, i čekam da se logira. Pojavio se desktop, ikonice, taman da ću isprobat - odmah iskočilo "Logging Off" i onda se komp krenuo resetirat, samo bi vidio prvi ekran od BIOS-a/matične i to bi bilo to.

Mislio sam da sam nešto fulao, pa krenuo opet instalirat, provjerio da je u BIOS-u disk u AHCI modu, pokrenuo manual instalaciju, formatirao disk, stavio particiju od 50 GB za Windowse, opet se sve završilo za 10 minuta, opet podešavanje imena, šifre, datuma, logiranje, desktop - logging off i loop u reset.

Također nešto šta sam primjetio - ne znam dali ima ili nema veze - ali grafička nije nikad davala sliku, bila spojena na DVI ili D-Sub. Probao sam spojit D-Sub izlaz na laptopu na moj monitor - radi. Sad kad sam instalirao Win 7, monitor je bio uštekan u D-Sub od matične.

Jel to moguće da grafička zeza, nova je?

I da li netko može pretpostavit u čemu može bit kvar? Hvala
Mylo je offline   Reply With Quote