View Single Post
Staro 24.10.2011., 18:34   #2471
biljeg
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2011
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
nemoj mene strpavati u casual gamere, a niti generalizirati da su svi igraći CODa casual gameri, dok budeš odigrao par partija na ESLu ili CBu onda mi se možeš javljati za igranje CODa, do onda mi tvoje baljezganje ne znači puno, nije da sad favoriziram COD na BF već suprotno...

Obje su military style FPSovi, veoma sličnih game modova tj. sličnih ciljeva u igri (makar i neke sa malo razlike)

S&D ~ Rush (nisam namjerno stavio jednako jer nije isto, ali gledajući objektivno tu je negdje)
Capture the flag = Conquest

a i ti COD i BF ne bi uspoređivao zbog različitosti ?

Nije to isto što ovi seljaci u COD ništa novog ne žele staviti već 4. godinu zaredom

ili recimo DICE koji uvijek nešto dodaje - destrukcija itd.

jedina bitna razlika i argumenat zbog kojeg se te dvije igre ni ne bi mogle uspoređivati jesu vozila, no zbog ostalih stvari toliko se i uspoređuju

a meni osobno još na živce ide dok počne crap da je BF realniji od CODa, NIJE

ARMA je realna, BF jednostavno ima par stvari koje u CODu ubijaju u pojam

Bullet drop, u CODu živcira dok te s jednog kraja mape na drugi stepe bez problema, u BFu to tak i nije lagano

Destrukcija - nema sakrivanja iza zida za reload, odeš i ti i zid u pm

i da cijeli post ne bude offtopic
ovo sto sam boldao je glavna misao vodilja.
druga bi bila sto, realno, u call of dutyu nitko(ili zanemarivo malo) ne sljivi objective.
trece, razlika je u velicini i dinamici igre/partije.
zbog svega toga, pa i ostalih stvari koje bi se dale izvuci, mehanika igre je potpuno drugacija, toliko da paralelne usporedbe nemaju smisla.

ps. ne moras biti tako defenzivan kao da sam ti ne znam sto rekao, radije utrosi vrijeme i energiju u savladavanje hrvatskog jezika.
biljeg je offline   Reply With Quote