View Single Post
Staro 24.10.2011., 17:36   #526
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor lutherus Pregled postova
Super. Zato nema dvd drive. A kako opravdavaš sa mo 1 usb port?
Opet te pitam koj apple software? BSD kernel? Ili onaj koj su pokrali od open source zajednice?
Ima koliko ima USB portova, kad ga prenosiš dosta ti je 1, ako ti doma treba više kupi si hub.

OS X i iOS.
A to da je netko nešto ukrao od open zajednice je smijurija, ko im je kriv što su OPEN, nek se zatvore pa ne kukaju.

Citiraj:
Apple nekorisnik? Gle frend, ajd se malo informiraj. Imal sam iphone, zamjenil ga za htc.
Workhorse komp mi je mac g5 i na njemu vrtim Debian. Zašto Debian? Jer je po mogučnostima daleko iznad os-x i samo zato jer mogu. Nemoj mi tu bacati te neke fanatičke fore jer mi se bljuje od toga.
Super, to sve nije bitno, pričam o apple kompaniji u cijelosti i o tome gdje vidim njihovu kvalitetu.
Ti možeš govoriti o tom hardveru što imaš doma, ali ne o nekakvim krađama applea jer je to smiješno.
U IT-u svako krade od svakoga.

Iako trenutno ne posjedujem ni jedan njihovom proizvod kroz ruke mi je prošla masa toga i mogao sam se uvjeriti u njihovu kvalitetu izrade.

Funkcionalnost imaju svi, i onaj smartphone Huawei za 750 kn će odradit isti posao kao iPhone 4, ali to nije bit.

Naglašavam da apple ne radi poluproizvode osrednje kvalitete kako se ovdje konstantno vodi rasprava i da im je glavni samo marketnig.
Bacaju i drugi milijune na marketing pa opet nisu ni približno uspješni, moraš imati proizvod koji valja iza toga svega i koji je drugačiji, a apple je jednostavno drugačiji, ostali su klonovi jedni drugih.
khm je offline