View Single Post
Staro 24.10.2011., 12:55   #518
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
sad sam vidio tvoj post
sa kojim je to pojedinim elementima na samom dnu ? pa prvenstveno je popularan jer je uveo jednostavnost u svijet touchscreen telefona. ako se sjecas prije jafona pojam touchscreen mobitela je bio windows mobile koje je u najmanju ruku muka koristiti jednom rukom ako ne i nemoguce (onda bilo)
Za početak, jedan od daleko najlošijih telefona na tržištu.

Korištenje jednom rukom? Sad u glavi mogu nabrojati bar pet - šest uređaja koji su to radili puno prije iPhonea. Da ne govorim da dobar dio stvari na iPhoneu je upotrebljiv jednom rukom kao da radiš nogom.
Citiraj:
evo u smjeru implementacije ios bolje radi sa exchangeom nego win phone... (bilo do win 7 neznam dali se promjenilo)
pricati da je iphone tehnoloski nije nista posebno a reci da nekoristis smartphone je isto kao da ja kazem pa ibm je nista posebno jer eto nemam njihov server... apple kao apple nije donio nista novo al je "staro" prilagodio obicnim ljudima pitam se u kojem bi smjeru tekao razvoj smartphoneova da nije bilo ajfona ?
Ne koristim smartphone jer mi ne treba, tj. ono za što želim koristiti mobilni telefon je isključivo telefon i SMS. Ne želim mail, web i ostale "prednosti". Počet ću ih koristiti tek kad prestanu raditi obične telefone, čega me lagano strah, ali bar neki proizvođači imaju modele i s tipkovnicama i slično, a koji rade.
Citiraj:
da se ibm malo spusti i prilagodi obicnim ljudima i od uredjaja napravi proizvod za mase e onda mu nece trebati apple marketing
Čisto mala digresija - prvi touch screen smartphone i je bio IBM-ov.

S druge strane, bilo je toliko modela takvih uređaja u zadnjih 20 godina, 15 godina prije pojave prvog iPhonea, tako da stvarno ne znam po čemu je to iPhone specifičan. Jednu jedinu stvar bi volio doznati kako bi mogao reći OK, prvi je.