Citiraj:
Autor vga killer
Problem su po manjim gradovima stare instalacije i udaljenost od centrala. DOk se tu ne promjeni nece bit puno srece ni jednom operateru.
Kaj se rutera tice, trudimo se dat TP-linka, al dogodi se da ih nestane na par dana pa onda idu Sagemi.
Varazdin i okolica su u planu prosirenja linka kroz odredeno vrijeme, neznam tocno koje, al znam da planiraju
|
Rješio sam onaj problem sa paricom što si mi gledao. Bili tehničari t-coma i mjenjali nadzemni dolazni vod. Kako niti tada nije bilo promjene dali su mi novu paricu od centrale do izlaza iz zemlje i izgleda da je tu bila greška. Sada mi je ukupna brzina linije iznad 18 mbita, SNR je oko 15 - 15.5 db, gušenje 24 db, vuče mi 2 optitv prijemnka i net bez problema, evo već ima 2 tjedna.
Kad je bio tehničar dao mi je novi Sagem a oteo mi je tp-link, od prijemnika imam "stari" Telsey i dobio sam kao drugi prijemnik Albis. I odmah cirkus sa Albisom. Neće da se ugasi. Ne reagira na power tipku na daljinskom niti na svoju tipku za uključivanje sprijeda. I sada mi radi već nekoliko dana 0-24 i morao sam reklamirati, neprirodno mi je da se ne može ugasiti.
De mi reci, jel postoji šansa da se onaj e-sata port na Albisu nekako aktivira, vidim da uređaj ima daleko više mogućnosti nego što se koristi. Uređaj je zvjer, strašno brzo mjenja kanale i imam osjećaj da je za nijansu kvalitetnija slika nego na Telseyu.