View Single Post
Staro 23.10.2011., 22:59   #14950
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Kad već tipkam da pitam Nika za dojmove o Jekyllu nakon ova dva pohoda na Sljeme ovaj tjedan, koji bi bili plusevi, koji bi bili minusevi ako ih ima obzirom da si se cerio ko malo dijete cijelim putem
Kako se ne bi cerio kad sam provozao Jekylla po onom strmim zavojima brzo a kao po tracnicama, izuzetno ga je lagano motati (samo sam cekao taj dio da vidim kako ce se tu ponasati), a dropove i kamenje u donjem dijelu sam doslovce preletio.

Stvarno se lagano vozi, toliko se lagano dize u zrak da me u subotu par puta iznenadilo koliko visoko sam se katapultirao, a preko nikakvog brezuljka.

Ganjanje po pravcu, preko cega god - za sada bez problema, ful stabilan, upija sve neravnine i granje (moram jos na 12icu pa da potvrdim dojam )

Mana mu je tezina, koja je +2kg u odnosu na Fuela te +1kg u odnosu na konkurenciju, ali kako sam skinuo 7-8kg, ta dodatna masa me uopce ne dira.

Uzbrdo je tvrdji od svih AM pila koje sam probao (Remedy, Pitch i Reign)...pa i od Fuela. A bas me je kopkalo kako se penje.
Nizbrdo ne kaska niti za jednim, dal je najbolji - neznam, dal je najzabavni - znam - je.
Pustis se nizbrdo s gustom...navlaci na najjace (iako ja za sad vozim pod rucnom)

Nakon tri voznje sam jos vise odusevljen bajkom.
Posto je ovo najbolji bajk koji sam imao, ocjenu treba uzeti s rezervom, pogotovo sto nisam biciklisticki strucnjak, niti imam nekog staža u MTBu.

Ali ono dijete u meni, onaj osjecaj gusta i zadovoljstva kaze - da je to, to.
Nik je offline   Reply With Quote