Citiraj:
Autor SileTzar
Kad već tipkam da pitam Nika za dojmove o Jekyllu nakon ova dva pohoda na Sljeme ovaj tjedan, koji bi bili plusevi, koji bi bili minusevi ako ih ima obzirom da si se cerio ko malo dijete cijelim putem 
|
Kako se ne bi cerio kad sam provozao Jekylla po onom strmim zavojima brzo a kao po tracnicama, izuzetno ga je lagano motati (samo sam cekao taj dio da vidim kako ce se tu ponasati), a dropove i kamenje u donjem dijelu sam doslovce preletio.
Stvarno se lagano vozi, toliko se lagano dize u zrak da me u subotu par puta iznenadilo koliko visoko sam se katapultirao, a preko nikakvog brezuljka.
Ganjanje po pravcu, preko cega god - za sada bez problema, ful stabilan, upija sve neravnine i granje (moram jos na 12icu pa da potvrdim dojam

)
Mana mu je tezina, koja je +2kg u odnosu na Fuela te +1kg u odnosu na konkurenciju, ali kako sam skinuo 7-8kg, ta dodatna masa me uopce ne dira.
Uzbrdo je tvrdji od svih AM pila koje sam probao (Remedy, Pitch i Reign)...pa i od Fuela. A bas me je kopkalo kako se penje.
Nizbrdo ne kaska niti za jednim, dal je najbolji - neznam, dal je najzabavni - znam - je.
Pustis se nizbrdo s gustom...navlaci na najjace

(iako ja za sad vozim pod rucnom)
Nakon tri voznje sam jos vise odusevljen bajkom.
Posto je ovo najbolji bajk koji sam imao, ocjenu treba uzeti s rezervom, pogotovo sto nisam biciklisticki strucnjak, niti imam nekog staža u MTBu.
Ali ono dijete u meni, onaj osjecaj gusta i zadovoljstva kaze - da je to, to.