View Single Post
Staro 23.10.2011., 22:28   #516
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Nakon cijele hrpe Apple i iS****a koja su mi prošla kroz ruke zadnjih godina ne znam ni za jedan proizvod koji bi zadržao ili kupio za sebe.

sad sam vidio tvoj post
sa kojim je to pojedinim elementima na samom dnu ? pa prvenstveno je popularan jer je uveo jednostavnost u svijet touchscreen telefona. ako se sjecas prije jafona pojam touchscreen mobitela je bio windows mobile koje je u najmanju ruku muka koristiti jednom rukom ako ne i nemoguce (onda bilo)

evo u smjeru implementacije ios bolje radi sa exchangeom nego win phone... (bilo do win 7 neznam dali se promjenilo)
pricati da je iphone tehnoloski nije nista posebno a reci da nekoristis smartphone je isto kao da ja kazem pa ibm je nista posebno jer eto nemam njihov server... apple kao apple nije donio nista novo al je "staro" prilagodio obicnim ljudima pitam se u kojem bi smjeru tekao razvoj smartphoneova da nije bilo ajfona ?

da se ibm malo spusti i prilagodi obicnim ljudima i od uredjaja napravi proizvod za mase e onda mu nece trebati apple marketing

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15

Zadnje izmijenjeno od: Codiac. 23.10.2011. u 22:36.
Codiac je offline