View Single Post
Staro 23.10.2011., 20:42   #1
markeczz
Registered User

Datum registracije: Oct 2011
CARNET router mode

Pozdrav!Evo pisem Vam,sa skorim slomom zivaca...Naime kupio sam ipad 2,a imam trio.carnet..i lijepo sve ukljucim wifi spojim se upisem sifru,na ipadu pise da je spojeno no nece na internet..onda sam guglao i saznao da je iskon zakljucan u bridge mode,tj. ne dopusta spajanje uredaja poput ipada na nj.To su mi cak i rekli na telefon kad sam ih zvao..i ja ono wtf?o.O ,mora postojati rjesenje...I tad opet guglam po forumima,i nadem nesto sa firebug cakom,blabla.onda nesto da rikljucis drugi ruter na iskonov Albis..problem je u tome sto su ti postovi svi zastarjeli i ovo sa firebugom vise ne funkcionira(bar tako mislim,ako funkcionira,molim vas napisite mi ).E sad,imam stari ruter od t-mobilea sto sam imao prije nego sam se prebacio na iskon i zanima me moze li s tim ruterom da nekako se povezem na ipad?Na ipadu ga detektira ali nece se spojit :/ ja sam ga samo spojio sa ethernet kablom u albis ruter..nis vise..
UGLAVNOM.Glavno pitanje je kako da omogucim wi-fi na Albisovv iskonov ruter jer stvarnoo mi je vise puna kapa svega?
Hvala!
markeczz je offline   Reply With Quote