View Single Post
Staro 23.10.2011., 16:23   #514
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova

Nakon cijele hrpe Apple i iS****a koja su mi prošla kroz ruke zadnjih godina ne znam ni za jedan proizvod koji bi zadržao ili kupio za sebe.
Svatko ima svoje subjektivno misljenje , gore navedeno ja imam npr za android.

Gledaj ovo : Toliko omrazeni itunes, iOS je ovakav, onakav , zatvoren , nemozes nista snjim, bitna je jabuka na njemu, upakirali nam sranje u sjajni papir a gle sad ovo: do prije samo god i pol dana windows mobile je bio super ultra modabilni mobile OS da bi spao na sto ? Windows 7 phone kojeg mozes koristiti kao usb NE. Zune koji je isti k kao iTunes,i bez njega si kyta. Sam os je toliko monoton i "zatvoren" da su cak i za njega morali napraviti "jailbreak" koji ustvari nesluzi nicemu, a o tome nitko ne pise.Nema multitasking.Market je nenormalno skup a jos nema najobicniji skype(neznam dali je u meduvremenu izasao).Integrira u tvoj imenik hotmail i pobrka ti kontakte s msna s kontaktima sa kartice (sinkronizacije).
Nije ovo nikakvo hvaljenje SJ i njegove "vizije" , a drugi nam prodaju isto sranje zapakirano pod drugim imenom(probao sam sva 3 os-a pa mogu koliko toliko usporediti) .Jedino je android ostao otvoren samo on je prica za sebe tako da...