Citiraj:
Autor Boskre
Ja sam to prije par godina riješio sa Belkin zaštita-5 utičnica, 1×telefon, 1×RJ45
Radi i dan danas kao sat. 
|
mislim da nisi shvatio situaciju pa cu ponovit jos jednom

:
znaci na poziciji gdje dolazi glavni tel vod se prije routera/switcha/VoiP stanice nalazi APC-ova letva sa RJ11 zastitom za telefon.
ja zelim dodati jos zastitu za LAN/RJ45 prije ulaza u LAN konektor ispred svakog kompa (ima ih 3).
druga solucija je sto je netko dobro spomenuo da stavim samo jednu RJ45/LAN zastitu izmedu routera i switch-a i to cu vjerovatno napravit.
bezveze mi je kupovat letvu cijelu kad mi ne treba, a koliko sam vidio i nema raspolozive sa RJ45 konektorom za LAN mrezu odnosno namjenjena je za ISDN, tel,... i mislim da to ne odgovara za LAN/RJ45 prikljucak koji ide na mrezu jer su parice drugacije postavljene.
enivej uzeo sam onu el-chipo LAN zastitu na ebay-u i kad stigne je otvaram i slikam tako da pogledate i iznesete svoje misljenje dali je to cemu.
ovo u vezi otplate uredaja ako skuri pise i na APC-u, ali naravno samo za EU, ali bih se kladio da bi ti nasli 1001 razlog da ti ne plate tako da je to samo marketing.