View Single Post
Staro 23.10.2011., 13:38   #508
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
USB je i smisljen da drasticno "ubrza stvari" u pogledu *univerzalnosti* (hence the name). Jeli, Bu', sto nije proguro 1394, koji je de facto SCSI, a time svjetlosnim godimana ugodniji od USB-a opcenito?
Univerzalnost dabome Bu... o tome i pricam.

Vatrena voda je elitnom namjenom zapocela put, ali iz profi socijale natrag u zatvorenost. Nazalost, sve dalje otplovila od masovnosti. Gdje smo univerzalno danas nakon FW800?
Osim manjeg trzista za storage, i komunikaciji dediciranih A/V kutija nista se nije prosirilo.

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Otkriven si, pa sad idi dalje.
ccc

Ostavi galantnosti na PCE-u Stevi - barem koji mjesec. Nismo "Moja Tajna" ali jesmo predratna Noina Arka. Vasiona je dovoljno velika i za Stevu da se nadje koja lijepa.

.

zaboravio odgovor :

Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Phenom? Meh, radije 3 dobre oldskul electro glazbene preporuke
Dobro, bacit cu kad budem u "Sto Slusate" temi osvjezio novi post.

Citiraj:
Šteta što HR3, kao i cijeli HRT, ima velike razlike u kvaliteti - kako emisija, tako i spikera u ovom slučaju. Tekst je nešto kompleksniji za čitanje, a taj su dan očigledno dobili najlošijeg spikera. Ima puno mladih spikera koji ne mogu dobiti posao zbog nekih starijih po modelu "ne možemo mu dati otkaz tek tako, radi ovdje 100 godina". Što je s jedne strane razumljivo, a s druge, šteta po mlade spikere.
Mozda na zalasku, ali i dalje jedna od vrlo konzervativnih sluzbu HRT-a. Jako tesko propusta nove, i jos teze otpusta stare. Dosta dugi staz je potreban za propustanje, a imaju i sluzbu koja se bavi buducim spikerima. Kad cujes kakvi se glasovi javljaju u promo radijskim spotovima, onda i nije lose da je tako. Bez brige, imaju vremena i to pokvariti. Pripadnik zadnje generacije novih spikera je Niksa iz Batide, koji je vec dosta vremena u sustavu, ali i dalje mora nastaviti edukaciju dok pricamo. Ovaj koji cita SJ storiju se ne istice po nicemu. Neutralan glas koji cita sto mu je stavljeno.

Citiraj:
p.s. - nisam znao da će netko znati cijeniti HR3 za pcekspertu
Hr3 je najblize 3Sat-u sto moze nas medij. Po meni bi se studenti slali u 3Sat a ne u Atlantu. Medij koji i bogovi prate

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 23.10.2011. u 14:04.
Visage je offline