View Single Post
Staro 23.10.2011., 13:23   #506
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Bu...,

nemoj me okretati na peraju pirane kad zelim lijepse strane opisati o co'eku. Zasto mi tega kvaris? Pa istom je preminuo, red je naci koju dobru stranu.
Dabome. Sjecam se negdje sredine proslog desetljeca kada sam upoznao pukovnika (ne Hypo pukovnika) u Muzeju Mimara prilikom posjete Zagrebu (tj. Stipetu) ter mi je potpisao svoju Zelenu knjigu i prozborismo par rijeci. Fin momak, stvarno, dam se jebat da je uvijek pozdravio kada bi isao u granap a kada je bio klinac prevodio bakice preko zebre u Tripoliju.

No nismo na forumu "Moje sudbine", a tvoje namjere su dobro znane.

Citiraj:
Sve to stoji, ali ti pricas o implementaciji! Znala je Jabuka kasniti i vise od toga. Jesam li rekao da SJ ima 0% zasluge za istu? Ali Bu..., nakon i-kajmaka, pocela je lavina USB perfierije. Ubrzao je drasticno stvari.
USB je i smisljen da drasticno "ubrza stvari" u pogledu *univerzalnosti* (hence the name). Jeli, Bu', sto nije proguro 1394, koji je de facto SCSI, a time svjetlosnim godimana ugodniji od USB-a opcenito?

Elem, nemoj me...

Citiraj:
Neugodno mi je citirati. Pa jel zelis da nam se Toša ponovi? Gabre nam je oprostio Tošu, ali SJ-a nece!
Imam kronicni penisitis.

Citiraj:
zasro pokvario si mi bonitet zicanja do daske
Sad moram na tezi nacin.
Otkriven si, pa sad idi dalje.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline