View Single Post
Staro 23.10.2011., 10:44   #1117
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Evo i ja odlučio igrati ponovo i instalirao LURK mod, e sad mislim da sam nešto zahebao glede igre jer sam došao do vrata gdje mi traži "code"(Vish gartner) ali pošto sam falio misiju glede doktora(ubili mi vezu prije) mislim da sam od njega trebao dobiti "code" ako se dobro sječa ali nisam siguran, e sad ima li popravka ili moram nanovo jbg.Pošto se igra odvija nekim drugim slijedom pa se veza našla na početku igre kod onog mosta i zaginula kad su banditi napali nisam ga stigao spasiti jbg.

Molim savjet poznavatelja igre zna li netko kod da samo upišem
eto, ja sam u LURK-u stigao u CNPP i sad mi je ostala ona završna bitka po krovovima elektrane.
Ovo što si ti naveo, nisam sreo nigdje. Jedino to što su ubili Seriy-a, ali to nije kod mosta, nego u Garbage mapi, tamo u onom hangaru koji napadaju banditi.
kasnije, našao sam se sa Guide-om, koji mi je rekao da odem u Strelokov stash u Agroprom mapi i tamo mi je Doctor dao ključ od sobe 26 u hotelu u Pripyatu.
tako da ne kužim gdje si ti zapeo i za koja vrata tebi treba uopće kôd. daj SS tih vrata lupi ovdje.
Brko je offline   Reply With Quote