Tema: Dell U2412M
View Single Post
Staro 23.10.2011., 00:21   #141
Storm-
Registered User

Storm-'s Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Ranma 1/2 Pregled postova
pa ne znam baš :/ kad je stigao nije ga bilo ispod 2100 (ja svog platio 2150 čini mi se). dobro, nisu to neke velike razlike u cijeni ali i psihološki je drugačije kad stoji 19xx nego 2xxx zar ne zapravo sam se bojao da cijena neće skočiti na gore nakon prvog vala (kao što je recimo bio slučaj sa HPovim ZR24w modelom). u svakom slučaju veseli vidjeti da pada. ako se za pola godine pokaže jednako dobrim možda si ubodem još jednoga
Mislim da kad se nešto brzo rasproda onda cijene idu gore na novoj pošiljci da se zaradi na nečemu šta očito ljudi kupuju bez obzira na to je li 100-200 kn skuplje. Inače kod monitora bolje je čekati da se srede kojekakve mušice kroz raznorazne revizije nego kupovati odmah. Ali to ne mora značiti ništa, može biti bilo koja revizija i svejedno imati neke greške.

Ja sam iz MagazinRS-a naručio prije par dana i sad čekam dostavu, mislim da su dobili novu pošiljku jer je prije toga pisalo da je rasprodan pa je bio skroz maknut sa cjenika. Nadam se ver. A02 ali koja bude bude, glavno da nema nekih očitih defekata.

Tamo je odmah koštao 2050 kn tako da vjerujem da sve ovisi o dućanu gdje ga kupiš, nije sad nešto previše skuplji/jeftiniji. I sad je otprilike toliko.
Storm- je offline   Reply With Quote