18!
Na Puntijarki, od meni poznatih, bili su: Sanda, De5tr0yer, SileTzar, Renesis, cuks, zgmmax, danielzg, dogas, Pux, ja...i jos +3.
Na vrhu je snjezna idila, pada snijeg - to stvarno nisam ocekivao, temperatura +1°C (u gradu 7-8°C), IMHO, meni nije bilo hladno.
U spustu smo se malo razisli, nas desetak je krenulo s vrha sjevernom stazom preko skijalista pa 44-vorkom prema Hunjki i dalje 20-kom nizbrdo i na kraju na Dotku.
Neki su projurili kroz Maksic (Sanda, Destro, Renesis i ja), pa juris do Marko projekta (Renesis i ja) po lanac - stigli jesno ali djiberi su zatvorili prije zavrsetka radnog vremena  .
Vrlo zabavna voznja, bilo je padanja na snijegu, padanja po zemlji, busenja guma...prava gust voznja, i naravno - zajebancija na nivou.
Meni osobno je to hebena staza, kak je legla ostalima budu napisali.
I par slikica (slikano mobom pa slike nisu nesto, ali docarat ce dozivljaj):
Ispred lugarnice
Vozni park ispred Lugarnice
Vozni park iz drugog kuta
Stol br. 1
Stol br. 2
Na Crvenom spustu
Jos jedna sa Crvenog
Preckanje Zelenog spusta
Ekipa na Zelenom spustu
Renesis - stalna musterija sto se snake bitanja tice
Pridruzio mu se i Sile
Vulkanizerska radnja u punom pogonu
Danas je najvise "down" bio --> 2die4
Ekipa na Dotki 1
Ekipa na Dotki 2
A je to, to.
[edit]
Zaboravih napomenuti da je tempo brze ekipe bio malo ozbiljniji pa je uz pauzu od barem 5min. vrijeme uspona bilo ispod 58min...da nije bilo pauze 50-52min. -->
Epska biciklijada na Sljeme odvozena, rekordan broj ljudi do sada.
Da bi dosao do ukupnog broja vozaca morao sam zbrajati poslikane bicikle kod Puntijarke (12+1-Puxov kojeg nema), pribrojiti ostatak ekipe koji se zahebao i produzio na vrh +4 (Vuco, Onyx, Srale, hostler) i +1 (2die4 koji se popeo po Kustosijanskom makadamu).
Suma sumarum---> 18!
Na Puntijarki, od meni poznatih, bili su: Sanda, De5tr0yer, SileTzar, Renesis, cuks, zgmmax, danielzg, dogas, Pux, ja...i jos +3.
Na vrhu je snjezna idila, pada snijeg - to stvarno nisam ocekivao, temperatura +1°C (u gradu 7-8°C), IMHO, meni nije bilo hladno.
U spustu smo se malo razisli, nas desetak je krenulo s vrha sjevernom stazom preko skijalista pa 44-vorkom prema Hunjki i dalje 20-kom nizbrdo i na kraju na Dotku.
Neki su projurili kroz Maksic (Sanda, Destro, Renesis i ja), pa juris do Marko projekta (Renesis i ja) po lanac - stigli jesno ali djiberi su zatvorili prije zavrsetka radnog vremena  .
Vrlo zabavna voznja, bilo je padanja na snijegu, padanja po zemlji, busenja guma...prava gust voznja, i naravno - zajebancija na nivou.
Meni osobno je to hebena staza, kak je legla ostalima budu napisali.
I par slikica (slikano mobom pa slike nisu nesto, ali docarat ce dozivljaj):
Ispred lugarnice
Vozni park ispred Lugarnice
Vozni park iz drugog kuta
Stol br. 1
Stol br. 2
Na Crvenom spustu
Jos jedna sa Crvenog
Preckanje Zelenog spusta
Ekipa na Zelenom spustu
Renesis - stalna musterija sto se snake bitanja tice
Pridruzio mu se i Sile
Vulkanizerska radnja u punom pogonu
Danas je najvise "down" bio --> 2die4
Ekipa na Dotki 1
Ekipa na Dotki 2
A je to, to.
[edit]
Zaboravih napomenuti da je tempo brze ekipe bio malo ozbiljniji pa je uz pauzu od barem 5min. vrijeme uspona bilo ispod 58min...da nije bilo pauze 50-52min.
Zadnje izmijenjeno od: Nik. 22.10.2011. u 17:22.
|