Meni je apsurdno da bi itko tko inace ne trosi 300kn mjesecno na telefoniranje , uzeo 300 pretplatu.. to je kroz dvije godine 1000 eura , nemojte me zezat, kakav to mobitel mora bit??a i kakav god bio vjerovatno ga se opet vise isplati kupiti za cash nego nabiti si pretplatu od 300 kn.
Tak da troll ovo sto pricas nema veze bas s cinjenicama, neke stvaei u zivotu jednostavno imaju neznam sad tocnu rijec za to, ali uglavnom u pocetku su ispod cijene ili besplatne al kasnije sve to dobro platis..Pogotovo ak telefon platis par sto kuna od trzisne cijene , pa i one iz oglasnika , to nema apsolutno nikakve logike uzimat pretplatu (samo radi tog mobitela).
I da ovo je ocekivano da ce im poskupiti mobiteli u pretplati zbog ovog zakona da se moze prijevremeno raskinuti pretplata, bas me zanima dal ce i sad ekipa uletavat u pretplatu ko muhe bez glave.Imas bonove ti apsolutno sve kontroliras troskove , bon mozes kupiti 0-24 prek em prodajnih mjesta , em internet bankarstva, em bankomata, vjerovatno ima jos koji nacin kojeg se nemogu sjetiti (webshop), cemu im se (ili bilo kojem operateru)obavezati na godinu ili dve