View Single Post
Staro 22.10.2011., 11:09   #350
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Meni je apsurdno da bi itko tko inace ne trosi 300kn mjesecno na telefoniranje , uzeo 300 pretplatu.. to je kroz dvije godine 1000 eura , nemojte me zezat, kakav to mobitel mora bit??a i kakav god bio vjerovatno ga se opet vise isplati kupiti za cash nego nabiti si pretplatu od 300 kn.
Tak da troll ovo sto pricas nema veze bas s cinjenicama, neke stvaei u zivotu jednostavno imaju neznam sad tocnu rijec za to, ali uglavnom u pocetku su ispod cijene ili besplatne al kasnije sve to dobro platis..Pogotovo ak telefon platis par sto kuna od trzisne cijene , pa i one iz oglasnika , to nema apsolutno nikakve logike uzimat pretplatu (samo radi tog mobitela).

I da ovo je ocekivano da ce im poskupiti mobiteli u pretplati zbog ovog zakona da se moze prijevremeno raskinuti pretplata, bas me zanima dal ce i sad ekipa uletavat u pretplatu ko muhe bez glave.Imas bonove ti apsolutno sve kontroliras troskove , bon mozes kupiti 0-24 prek em prodajnih mjesta , em internet bankarstva, em bankomata, vjerovatno ima jos koji nacin kojeg se nemogu sjetiti (webshop), cemu im se (ili bilo kojem operateru)obavezati na godinu ili dve
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote