View Single Post
Staro 22.10.2011., 10:59   #6
reboot
Premium

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ako pod novi mislis uniPaju, onda provjeri popis, dal ti se misonja nalazi na listi unificiranih kompatibilaca.

Ako ga nema na popisu, onda nista od planova. Ostaje ti jedino uzeti neki DualW model i gotovo sigurno ce raditi bez greske. Tvoj opis ne sluti da je generacijski komplet stariji vise od 5 godina, tako da neces imati nikakvih problema. Na prozirni dualac , kao na slici, spajao sam sve moguce Logije, ukljucujuci i dva razlicita trackballa i svi su radili bez greske.

Uglavnom, drzi se novijeg oblika, a ne starijeg, jer i njih muva dosta u ponudi. Logijev servis sigurno ima viskova po ladicama, a vjerojatno i neki forumas ako ga dozoves oglasom.
Radio se o sljedecem combo-u: Logitech S510

Tipkovnica i dalje radi s dualcem, mis sa slike skuplja prasinu.
Nedavno sam od prijatelja posudio Logtech C-UR37:

I probao sam s "logibindmouse", software koji bi trebao spojiti bezicni mis s ovim medutim, svaki put fail, software uredno prepozna stick, ali misa ne zeli spojiti se s ovim stickom, nego se spoji na dualac na kojem je tipkovnica.

____

znaci nista od toga?
Cak i da kupim onaj micro USB receiver, mis se ne bi spojio na taj receiver jer mis nije "uni"? Duo receiver mi je neprakticno rjesenje za laptop, onda mogu komotno furat i zicnog misa.
reboot je offline   Reply With Quote