Evo ljudi kako ocito imam viska ideja koje nikad ne realiziram, palo mi je napamet da bar jednu podjelim sa vama.
Vec mi se duze vrime po glavi mota ideja da dizajniram i napravim kuciste (vjerojatno nista od toga).... prvenstveno za sebe a poslije sta bude (vrlo vjerojatno nista ni od toga

).
Al eto za sada neman sta izgubit osim vrimena.
Plan je:
Da bude full metalno, cvrsto (alu i/ili celik)
Dijelovi moraju bit sto manje komplicirani za napravit.(jer ipak sam u hrvatskoj di nema postene tvornice koja bi moje komplicirane ideje mogla provest u djelo).
Jednostavnog, minimalistickog izgleda.(ravne linije, nista zakrivljeno zaobljeno).
Da se moze cijeli rastavit/sastavit sa jednom "kacavidom" (odvijacem)..znaci samo da se spaja sa vijcima ili slicnim stvarima.
Removable tray od maticne
Posto se tu i tamo bavim 3d-om evo otprilike kako to izgleda u mojoj glavi.
Ps ovi siljci su ono cisto igranje u 3dsmax-u. Tako da nemojte se odma smijat
Pod ovo mislim "jednostavno". Ovaj cage za diskove bi se trebao rotirati na obe strane
Eto pucajte ako imate koji komentar, ideju...gdje bi se ovako nesto moglo napravit, koliko bi kostalo...i takve stvari.Svaka pomoc je dobrodosla.
I naravno molim samo konstruktivne stvari, "aka" ako vam nesto ne valja dajte neki prijedlog kako da se popravi, promjeni...itd