View Single Post
Staro 21.10.2011., 23:47   #1112
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
ja sam se izgleda zakopao do grla , trenutno je time limit od 5 minuta da se maknem s čistine ispred npp i nađem ulaz u sarkofag. problem je šta više nemam 5 minuta, nego 2 i po. , zato jer sam prvo očistio grupu nekih nadobudnih protivnika i zatim skinuo dvojac s gauss gunom koji me je prva dva-tri puta svojski zakucao (hvala kolegi Drugu na savjetu za snajper ).
nema frke ali bit će da nisi posčušo moj savjet glede ulaska u NPP. ne smiješ previše ulaziti u borbe. riješi samo one koje ti stoje na putu kad sprintaš sa ovima s nemoj zejebavat.

Citiraj:
međutim nakon toga jedan me helikopter uzme na pik, i to je nakon par rafala/rakete game over.
da, zato jer čim staneš, onda te ima. moraš se kretat.

Citiraj:
koliko god puta loadao, helić ko da čeka samo mene! + mi se ovaj moj zapuše nakon pedeset metara iako u backpacku sad ima manje od 50 kila, a imam samo jedan red bull....poginuo sam petnaest puta valjda dosad, samo jednom sam doša skoro do ulaza kad me prokleti rus lišio i ono malo života
samo polako i smireno inače, šteta što nemaš RPG. sa njime sam se ja riješavao tog zrakomlata

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Evo i ja odlučio igrati ponovo i instalirao LURK mod, e sad mislim da sam nešto zahebao glede igre jer sam došao do vrata gdje mi traži "code"(Vish gartner) ali pošto sam falio misiju glede doktora(ubili mi vezu prije) mislim da sam od njega trebao dobiti "code" ako se dobro sječa ali nisam siguran, e sad ima li popravka ili moram nanovo jbg.Pošto se igra odvija nekim drugim slijedom pa se veza našla na početku igre kod onog mosta i zaginula kad su banditi napali nisam ga stigao spasiti jbg.

Molim savjet poznavatelja igre zna li netko kod da samo upišem
nisam još došo do tuda, ali radim na tome pošto LURK nisam igrao prije, tj, nisam ga odigrao do kraja, ali još tu nisam bio.
Brko je offline   Reply With Quote