View Single Post
Staro 21.10.2011., 17:36   #67
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ubuntu je bio primjer zbog nekih aplikacija. Surfati mogu i kroz nativni OS, a za kvejk sam mislio na nativni. Pošto mi je delao super na Desireu, sa novom grafuljom u mobovima i prek duplo više procesorske snage ovo bi išlo odlično.
i opet uzimas u obzir stvari koje ne rade
npr:
da q3 ima podrsku za tipkovnicu/mis i LAN

da ce ti bluetooth tipkovnica i mis uopce raditi sa mobitelom (ne, nije toliko jednostavno spojiti periferiju na mob/tablet osim ako ne koristis neki od sluzbenih dockova i accessoriesa, tipa ono motorolino laptop dock rjesenje)

Citiraj:
Nope. Samo realno iskorištavanje mogućnosti za što mi treba neki quad ARMek ili barem neki Dual Coreac.
nije sve u hardveru (iako virtualizacija ne radi bajno ni na racunalima od 10k kn) nego i u softweru
nema sluzbenog rjesenja za to sto ti hoces
morao bi se previse oslanjati na forume i developere koji to sami pokusavaju skuziti, naravno pod uvjetom da uopce ima developera koji ce to raditi za uredjaj koji to posjedujes

jednostavno je toliko faktora da se ne isplati petljati u to, dok google ili neki od mobilnih proizvodjaca ne odluci uzeti stvar u svoje ruke

dotad se mozemo zadovoljiti "osnovnim" stvarima (tipa DLNA streamanje)

Citiraj:
Zašto ne uzeti jedan jači mobitel i imati oboje rješeno?
zato sto od mobitela na trzistu to jedino nudi motorola atrix (i uskoro razr) koliko ja znam
i to samo u sprezi sa sluzbenim dodacima izdanim za taj mobitel

Citiraj:
Da cijela stvar može funkcionirati najnormalnije je dobar dokaz
http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_...sformer_TF101/
cega je dokaz taj asusov tablet? da postoje laptop dockovi za tablete koji kostaju kao grcka?

Citiraj:
Također, nema razloga da sa sadašnjom jačinom hardwarea se ne bi dao dekodirati neki 1080P file hardverski. Što bi u prijevodu značilo da bi sa mobom koji ima HDMI mogao rješiti i neki media centar jer bi ti bio dostatan bilo koji NAS preko kojeg bi se spojio preko wirelessa po fileove za multimediju!
i opet pretjerujes i kompliciras
bolje potrosit kojih 1000kn (previse sam rekao) na dedicated file server i onda 3000kn na posten smartphone
nego kupiti smartphone za 4000kn i drzat ga na punjenju cijelo vrijeme (+bit ce ti bajno ako primis poruku ili poziv a ti na drugom katu kuce ili bi i to nekako rijesio?) i koristiti kao file server (a i to natjerat da radi sto se tice softverske strane, a bez da stvara probleme, je pothvat) i onda to spajati i podesavati svaki put kad pozelis napustiti kucu, tj vratis se sa mobitelom izvana..
Ordem je offline   Reply With Quote