View Single Post
Staro 21.10.2011., 17:06   #66
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
je, mogao si ga instalirati, ali kako je islo (i da li bi uopce mogao natjerati HDMI izlaz da radi kad jednom instaliras ubuntu)?
nema boga da pokrenes q3 (ili bilo koju drugu zahtjevniju aplikaciju) preko ubuntua posto bi ubuntu morao vrtiti kao emulaciju u samom androidu (ako zelis i dalje koristiti mobitel za pozive)
Ubuntu je bio primjer zbog nekih aplikacija. Surfati mogu i kroz nativni OS, a za kvejk sam mislio na nativni. Pošto mi je delao super na Desireu, sa novom grafuljom u mobovima i prek duplo više procesorske snage ovo bi išlo odlično.

Citiraj:
te tvoje "koristi" od moba su precjenjivanje mogucnosti samog softwera/hardwera danas
Nope. Samo realno iskorištavanje mogućnosti za što mi treba neki quad ARMek ili barem neki Dual Coreac.

Citiraj:
kao sto sam vec rekao za to sto ti hoces najbolje bi bilo kupiti jeftinjaka HTPC/laptop
ili u najgorem slucaju neki android tablet i s njim se onda patit i instalirati ubuntu na njega i nadati se da ce sve raditi koliko toliko stabilno
Zašto ne uzeti jedan jači mobitel i imati oboje rješeno? Pogotovo za taj neki surf komp koji tak ne bi imao neku funkciju osim ako sam ja doma.
Da cijela stvar može funkcionirati najnormalnije je dobar dokaz
http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_...sformer_TF101/

Tako da ne kenjaj kak se ovo ne bi dalo namjestit. (da ima HDMI)
Također, nema razloga da sa sadašnjom jačinom hardwarea se ne bi dao dekodirati neki 1080P file hardverski. Što bi u prijevodu značilo da bi sa mobom koji ima HDMI mogao rješiti i neki media centar jer bi ti bio dostatan bilo koji NAS preko kojeg bi se spojio preko wirelessa po fileove za multimediju!
  Reply With Quote