View Single Post
Staro 21.10.2011., 15:25   #65
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
ima sam iphone 4, iphone 3gs, iphone 2g. Svima su baterije trajale po 2-3 dana, tako da ne znam šta ti se prijatelji imaju rugati.
pa o tom pricam
njihove trajale po 2-3 dana
moja ni toliko i crkla puno prije uz manje rada na samom mobu

Citiraj:
Sada imam Nokiu N8 i Galaxy S, nokiji traje baterija 4 dana, dok na SGS-u traje 2ipo dana.
nokia je izvan konkurencije kad je rijec o trajanju baterije (no sta vrijedi kad je symbian teze smece )

Citiraj:
Što se tvoje baterije tiče, vjerojatno imaš neku aplikaciju koja pije bateriju.
Pokušaj i instalirati neki custom rom, možda ti to rješi problem, jer neki custom romovi su prvenstveno stavili naglasak na power managment, pa ćeš sigurno izvući pola dana iz te baterije.
nemam nikakvu aplikaciju koja pije bateriju (od widgeta koristim samo sense widgete, nemam nikakve aplikacije u pozadini)
imam instaliran custom ROM (instalirao sam ih vec ohoho u ovih godinu i pol sto imam desire) i kernel (koji jos k tome undervolta proc)

preko noci izgubim mozda 4-5% baterije
no odlucim li surfati, izgubim isto toliko nakon par minuta.

jednostavno treba nositi rezervnu bateriju sa sobom ili koristiti mobitel sa puno manjim ekranom i slabijim performansama

novi RAZR nije ni izasao a vec se mogu kupiti vece baterije za njega (zajedno sa poklopcem)
nije ni cudo sto apple nije izbacio LTE mobitel na trziste kad ti mobiteli trose bateriju kao da nema sutra
Ordem je offline   Reply With Quote