Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ekran moba je tak nebitan (zato bi HDMI dobro došao). Ako sam mogao prije godinu i kusur instalirati Ubuntu na Desire. Ovo bi bio još manji problem.
|
je, mogao si ga instalirati, ali kako je islo (i da li bi uopce mogao natjerati HDMI izlaz da radi kad jednom instaliras ubuntu)?
nema boga da pokrenes q3 (ili bilo koju drugu zahtjevniju aplikaciju) preko ubuntua posto bi ubuntu morao vrtiti kao emulaciju u samom androidu (ako zelis i dalje koristiti mobitel za pozive)
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ne znam zašto ne bi imao još neku korist od moba doma, nego da mi samo stoji. Spucam ka u neki "dock" i vozi.
|
te tvoje "koristi" od moba su precjenjivanje mogucnosti samog softwera/hardwera danas
kao sto sam vec rekao za to sto ti hoces najbolje bi bilo kupiti jeftinjaka HTPC/laptop
ili u najgorem slucaju neki android tablet i s njim se onda patit i instalirati ubuntu na njega i nadati se da ce sve raditi koliko toliko stabilno
Citiraj:
Autor dean225
Svi proizvođači trenutno imaju dvojezgreni super ekran mobilni smartphone.. letvica je visoko postavljena i svi su tu negdje. Oni koji nisu blizu stižu, čeka se sada nešto novo tipa full hd ekran, 4 jezgre, dual gpu ili tako neka pervezija. Po meni sve vrlo ne bitne stvari. Bitan i ne rijesiv problem je BATERIJA.
|
da, svi proizvodjaci danas vise manje imaju iste specifikacije
tako da jedino po cem se razlikuju jesu materijali koje koriste pri izradi mobitela i kvaliteta ekrana
za bateriju nema rjesenja na vidiku osim kupovine nekog uredjaja koji nije android i dobiti bar malo duze vrijeme rada
tuzno da baterija na mom desireu ne moze trajati ni puna 2 dana na putu
napunio ga u petak predvecer, baterija crkla u nedjelju popodne
nisam uputio/primio niti jedan poziv, poslao sam samo 4 smsa, surfao 15min (gasio WLAN kad ga nisam koristio), koristio google maps 10min, uslikao 4 slike - mobitel mi se doslovno ugasio u radu posto je baterija bila na 0%
u medjuvremenu me frendovi sprdaju jer njihovi iphone4 i dalje rade bez problema i to sa pun k vise poziva i slikanja i surfanja
blackberry da ni ne spominjem.