View Single Post
Staro 21.10.2011., 09:27   #58
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ovo mi je uvijek bio i ostat ce najveci minus kod ovakvih mobitela.
Jednostavno mi je cudno i bezveze kad mobitel nema niti jednu fizicku tipku, a to je i jedan od razloga zasto sam prodao svog nexus s-a.
Ono sto sam mislio pod "fizicke tipke" u stvari i nisu fizicke tipke. Zadnje prave fizicke tipke su bile na HTC Desire.
Po meni je bolje nikakve tipke i veci ekran nego one capacitive koje zauzimaju mjesto a nisu dobre kao prave fizičke tipke. Otkad se izbacila crvena i zelena tipka uistinu vise ne trebaju ni ostale search, back, menu, itd. tipke.

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Kako hoćeš. Ja ne vidim kako veličina može biti plus ili minus. Ona je kakva je. Na ljudima je da uzmu kaj im paše.

135.5 x 67.9 x 8.9 mm Nexis Prime sa 0.35 inch većim ekranom
125.3 x 66.1 x 8.5 mm Galaxy S2
119 x 60 x 11.9 mm Običan nikad spomenut da je prevelik HTC Desire

Vidis u cemu je stvar. Malo-pomalo se guraju dimenzije u neke sfere gdje vise ne znas da li je uredjaj pocketable ili ne. Nexus Prime je jedan centimetar veci od S2. Ne cini se mnogo ali iduci tako unatrag vidis koliko su aktualni uredjaji veci od prethodih generacija. Gdje je granica ?
Ne kazem da mi je Nexus Prime prevelik u odnosu na S2 kojeg koristim ali volio bih da su mu smanjili bezel a da je mob ostao u dimenzijama dosadasnjih uredjaja.
Meni pase mrcina se velikom rezom i mocnim hardverom ali mi ne pase da ta mrcina ima dimenzije tableta. Sta onda kupiti ?