View Single Post
Staro 21.10.2011., 01:55   #783
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Paralelno uz SoC krenuo sam ponovo CS, i to sa Spartan 11:11 modom
(0.65.1 verzija - jedna od novijih. Igrao sam davno isto Spartan mod ali je tada bio nebalansiran i dosta lagan)
Opet veteran težina. Swamp je pretežak. 100 puta sam umro. 1 metak i padam, a imao sam samo onaj Stalker jacket.
Kad sam našao AK-74 i par armor piercing metaka već je postalo malkoc lakše.
Na brzinu sam obavio Swamp i to jedva i brže bolje prešao u COrdon. Imao sam već ušteđeno 20k RU (teglio sam oružja k'o mazga da malo zaradim a traderi i drugi NPC-evi mizerno plačaju oružja) pa sam kod Sidorovića našao Dragunov SVD za 15k (doduše samo sa 4x optikom ali za sad dovoljno), i kupio 30 metaka. To čuvam za military. Za ostalo će poslužiti AK-74 dok ne nađem nešto bolje.

Mod ima "Hire" funkciju da mogu unajmiti druge Stalkere da idu samnom, no vrlo su skupi.
Također je fora da mogu razmjeniti svoje oružje sa primarnim oružjem bilo kojeg NPC-a, naravno ako on to hoće.
Neće dati Abakan ili Vintorez za Makarova ili sawed off shotgun no dati će recimo VIntorez za Dragunova ili obrnuto.

Swamp je bio malo čudan, odnosno Clear SKy frakcija

A ovi su mi flareovi dobri:

Inače u modu je najviše porađeno na neprijateljskom AI-u, i to se stvarno vidi. Flankaju, traže zaklone. Posebno su impresivni po noći. Čim skuže da im se neprijatelj (AKA - ja) približavam gase flashlightove i bace mi flareove pa me osvijetle k'o Božično drvce
Tada me obično napune se 2 kile olova pošto sam još kanta za napucavanje bez iole poštenog armora i sa jako malo armor piercing metaka

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 21.10.2011. u 02:11.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote