Nisam siguran da li se ovdje radi o hardverskom ili softverskom problemu pa se unaprijed ispričavam u slučaju da sam promašio kategoriju. Dakle, zamolio bih za pomoć u riješavanju sljedećeg problema. Nedavno sam kupio novo računalo.
Konfiguracija je sljedeća:
- Matična: ASRock H61M-VS
- Procesor: Intel Core i5 2500 CPU @ 3.30 GHz
- Grafička: Gainward GeForce GTX 560 Ti
- Memorija: Kingmax 1x4GB
- Napajanje: Corsair ATX Power Supply CX600W
- Hard: WD Caviar Black 500 GB
Prije nego što sam instalirao Windowse 7(32x) sam još unutra dodao formatirani hard ( seagate 160GB SATA-3000) sa starog računala. Na taj hard sam instalirao Windowse i odmah updateao sve moguće drivere. Problem je nastao kada sam pokušao pokrenuti Fifu12. Prvih par minuta je bilo sve u redu no onda je igra odjednom počela trzati i zapinjati. Smanjio sam sve grafičke postavke na najmanje no ništa se nije promjenilo. Nakon toga sam instalirao neke starije igre koje su bez ikakvih problema radile na prijašnjoj konfiguraciji i problem se i tamo pojavljivao. Kada bih izašao iz igara Widnows gadget bi pokazivao CPU usage 100% što ne bi trebalo biti moguće.
Skinuo sam nekoliko programa tipa Intel Processor Diagnostic Tool i neke druge testove za procesor i grafičku i svi su pokazivali da je sve u redu. Ako netko možda zna u čemu je problem bio bih mu jako zahvalan ako bi mogao pomoći.
Unaprijed hvala.