Citiraj:
Autor Ordem
i dalje ne kontam kako na takav mobitel ne stave HDMI izlaz koji je danas prakticki norma na high end smartphoneovima (i ne, kupovina MHL adaptera nije dobro rjesenje)
i btw rezolucija nije 1280x720 nego je realna rezolucija koju aplikacije mogu iskoristiti 720 x 1184px zato sto su makli hardverske tipke i sad sam ekran prikazuje te tipke uzimajuci tih 96 pixela (sad koliko ce to biti bitno ostaje za vidjeti, bas me zanima kako ce mobitel prikazivati filmove u fullscreenu - pretpostavljam da ce morati prikazivati tipke za meni cijelo vrijeme..).
.
|
Sa HDMIem se slažem. Već sam rekao da mi je to glavni razlog zašto bi platio više za neki dvojezgraš ili četverojezgraš. Kako bi ga mogao doma koristiti za jedan komp (monitor + tipkovnica + miš) za surfanje. Te igranje (koliko god čudno zvučilo) quakea 3 kad je netko kod mene.
Ovo dolje nije istina. Tipke se po potrebi maknu. Kao da je bed imati nešto full screen pa da nakon kaj lupiš po ekranu (bilo gdje) da se tipke vrate. Da ovo nisu sama naklapanja baš za gledanje videa su rekli da tipke nestanu pa da možeš gledati cijeli video u svoj blagodati 1280x720 reze.
Ali ekran je i dalje svrš svrš svrš.
Citiraj:
Autor khm
Nije mi jasno u kojem smjeru ide razvoj smartphona?
Jel se ide prema sve većem ekranu i dimenzijama ili?
Šta je sljedeće, 5"? Di je granica?
...
|
Nije mi jasno što tebi nije jasno. Mobitel je skoro isto veliki kao Galaxy S2. Ako ti je prevelik, nemoj ga kupiti!