View Single Post
Staro 20.10.2011., 20:17   #390
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Jedini koji su, izgleda, uopće probali staviti sličnu karticu na 4x slot su ovi:

http://www.techpowerup.com/reviews/A...caling/25.html

Jest da je to 5870, ali nije ta drastično slabija od 6970. Po tome, ne bi trebalo bit problema sa 16x/4x crossfireom.
Pretpostavljam da slažeš konfu za BF3, ja sam betu igrao u eyfinity-u sa jednom 6950 2gb, ali na 3 20'' monitora. Nativna reza za to 5040*1050 (plus još malo na horizontali zbog kompenzacije rubova) i igrivo je, ali na knap. Onaj zadnji dio na Metro mapi me ubijao, a i na Caspianu je znalo zaštekat. Nije framerate pao puno ispod 30, al se vidlo. Na kraju sam završio na 3840x800 rezoluciji, low settings, jedino aniso na 16x, između ostalog i zato jer sam isprobavao razne programe za snimanje filmića. Sa triple screen konfiguracijom je to dosta zayebana zadaća.
Ok, to je bila beta, valjda će se stvari još malo popravit u retailu (najavljen 1st day patch), bude i ATI izdao još jedno 20-30 hotfixeva, al' i ja si razmišljam o još jednoj 6950 (mene pak muči napajanje). No, ne budem ništa dirao dok ne vidim igru u punom sjaju. Inače, proc je i7 950 na defaultu, tak da ovaj tvoj sigurno ne bude nikakvo usko grlo. Ak radi dobro na jednom monitoru, radit će i na tri, kod eyefinitya je primarni problem ogromna rezolucija, a to odrađuju kartice.