Citiraj:
Autor Ziiky
DXVA bi trebao bez problema raditi sa HD6870
Usporedbe radi ... Ja sam xbmc tjerao sa HD4850, HD4870 i sada sa HD5770 uz c2d8400. Sve je ovo odreda slabije od tvojih komponenti.
|
To je i meni čudno. Jer radi s MPCom, SPlayerom... Naravno da CPU može radit video, ali nisan tio da CPU radi kad grafika stoji u idleu.
Citiraj:
A posto kazes da je OS friski (Win7 ?) Jedino preostaje igra sa postavkama XBMC-a mada bi default-ne postavke trebale raditi, morale bi.
Kakav display prikaz koristis? Single ili extended?
|
Postavke catalysta? Ima neka šema jer ih ima masu... XBMC na default radi, ali kad uključim DXVA ili one synceve nastaju problemi, odvojeno i skupa, a najtragičnije je šta u pozadini (izbornik aktivan) video radi normanlo
Single naravno. Samo televizija.
Citiraj:
Od zanimljivih addona tu su jos:
Vimeo (identican YT addon za Vimeo servis)
Apple filmske najave (ne nalazi se predinstaliran u XBMC-u zbog politike Aple-a) moras ga zasebno skinuti, a nalazi se skriven unutar zasebnog repositorija
Prolistaj par postova unazad, bilo je rijeci nedavno o njemu!
Groove (poznati online servis za slusanje glazbe)
|
E to za Apple bi bilo ok

, imaju još neki addoni šta san stavio. Groov je tu zaboravih zapisat.
Citiraj:
Sto se torrenata tice:
XBMC se moze sloziti da radi u simbiozi te da nadgleda client.
|
Administracija? Nešto kao remote utorrent.?
Citiraj:
Od addona si pogledaj:
PirateBay addon (prelistavanje, skidanje na zeljenu lokaciju)
uTorrent addon
Launcher addon
|
Ma nisan na publicu, tako da nisan siguran da li mi triba.
Citiraj:
Sto se tice browsera malo je jebena sitacija ako koristis extended display.
Ali ako koristis single display bez problema se slozi externi browser preko LAuncher addona. Testirao sam Operu i u single displayu radi bez problema.
Dok u extended displayu, znaci monitor + lcd postoje odredjeni problemi.
|
Vidio san za launcher, ali bi tio da je sve u interfejsu...
Citiraj:
Naime, kod extended prikaza XBMC se podesi na sekundarni LCD, logicno jer zelimo raditi simultano na monitoru. DA bi to funkcioniralo mora biti ukljucena postavka "true fullScreen-a" koja XBMC zabetonira na sekundarni display s time da nece gubiti fokus sa sebe dok radimo na dr. programima.
Cim tu opciju ugasimo, sto god napravili XBMC gubi fokus, i minimalizira se.
|
Neman takvih problema, single je
Citiraj:
Autor fre@k
Baja Dali koristis VIRTU? ako ti je display podesen preko MBO imat ces trzanja kao sto sam ga imao i sam (ugasi u virtu XBMC ukoliko ti je aktivna opcija) i ostavi da radi preko Graficke kartice...meni na taj nacin procesor radi izmedju 2-6% i nema trzanja
|
Nije 1155, nego 1156 sastavljena za potrebe PESa, FIFE i XBMCa na TVu. Sve ostalo je nebitno. Vuče materijal s diska, i mreže, ostalo odrađuje XBMC koji triba štelanja.
i5 660@3900, 8GB @ ~1600, i HD6870 1GB, konfa triba jest HD stvari, ali jebe zid