View Single Post
Staro 20.10.2011., 18:55   #1014
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
DXVA bi trebao bez problema raditi sa HD6870
Usporedbe radi ... Ja sam xbmc tjerao sa HD4850, HD4870 i sada sa HD5770 uz c2d8400. Sve je ovo odreda slabije od tvojih komponenti.
To je i meni čudno. Jer radi s MPCom, SPlayerom... Naravno da CPU može radit video, ali nisan tio da CPU radi kad grafika stoji u idleu.
Citiraj:
A posto kazes da je OS friski (Win7 ?) Jedino preostaje igra sa postavkama XBMC-a mada bi default-ne postavke trebale raditi, morale bi.
Kakav display prikaz koristis? Single ili extended?
Postavke catalysta? Ima neka šema jer ih ima masu... XBMC na default radi, ali kad uključim DXVA ili one synceve nastaju problemi, odvojeno i skupa, a najtragičnije je šta u pozadini (izbornik aktivan) video radi normanlo

Single naravno. Samo televizija.
Citiraj:
Od zanimljivih addona tu su jos:
Vimeo (identican YT addon za Vimeo servis)
Apple filmske najave (ne nalazi se predinstaliran u XBMC-u zbog politike Aple-a) moras ga zasebno skinuti, a nalazi se skriven unutar zasebnog repositorija
Prolistaj par postova unazad, bilo je rijeci nedavno o njemu!
Groove (poznati online servis za slusanje glazbe)
E to za Apple bi bilo ok , imaju još neki addoni šta san stavio. Groov je tu zaboravih zapisat.
Citiraj:
Sto se torrenata tice:
XBMC se moze sloziti da radi u simbiozi te da nadgleda client.
Administracija? Nešto kao remote utorrent.?
Citiraj:
Od addona si pogledaj:
PirateBay addon (prelistavanje, skidanje na zeljenu lokaciju)
uTorrent addon
Launcher addon
Ma nisan na publicu, tako da nisan siguran da li mi triba.

Citiraj:
Sto se tice browsera malo je jebena sitacija ako koristis extended display.
Ali ako koristis single display bez problema se slozi externi browser preko LAuncher addona. Testirao sam Operu i u single displayu radi bez problema.
Dok u extended displayu, znaci monitor + lcd postoje odredjeni problemi.
Vidio san za launcher, ali bi tio da je sve u interfejsu...
Citiraj:
Naime, kod extended prikaza XBMC se podesi na sekundarni LCD, logicno jer zelimo raditi simultano na monitoru. DA bi to funkcioniralo mora biti ukljucena postavka "true fullScreen-a" koja XBMC zabetonira na sekundarni display s time da nece gubiti fokus sa sebe dok radimo na dr. programima.
Cim tu opciju ugasimo, sto god napravili XBMC gubi fokus, i minimalizira se.
Neman takvih problema, single je
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
Baja Dali koristis VIRTU? ako ti je display podesen preko MBO imat ces trzanja kao sto sam ga imao i sam (ugasi u virtu XBMC ukoliko ti je aktivna opcija) i ostavi da radi preko Graficke kartice...meni na taj nacin procesor radi izmedju 2-6% i nema trzanja
Nije 1155, nego 1156 sastavljena za potrebe PESa, FIFE i XBMCa na TVu. Sve ostalo je nebitno. Vuče materijal s diska, i mreže, ostalo odrađuje XBMC koji triba štelanja.
i5 660@3900, 8GB @ ~1600, i HD6870 1GB, konfa triba jest HD stvari, ali jebe zid
Baja 001 je offline   Reply With Quote