View Single Post
Staro 20.10.2011., 18:41   #50
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Mozes se smatrati pocascenim da si preko emaila dobio odgovor. Tipro nije neljubazan, ali su u nekoliko godina postali toliko pasivni da ih sve prolazi. Lokalizacija tipkalica se nikad nece desiti uz pasivnost koja ih krasi. Tako atraktivan model, komentiraju kao promatraci, a u isto vrijeme su predstavnici. Trebali su ga vec pola godine imati na policama s nasim slovima. Zato se saberite i primite se eBay-a, ili prvi bus za Osterreich. Sto je malena zrtva za foliranciju pred forumasima s novim Cherry Stratishom?
Meni nisu isto odgovorili, a odjeba san zvanje jer mi se neda natezat s pasivom.
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Imam ja jedno pitanje. Zašto uzeti taj Cherry pokraj appleove?
Nisan vidio Cherry, ali su imali jako kvalitetne tipkovnice (davno san tipka na onoj solarnoj) i stvarno je bila jako dobra. Za ovu nisan toliko siguran, ali s cijenom ~Applea nebi se mislio, osim ako nije jeftinija....

Proba san ovu u tehnomarketu, i mogu reć samo da je sranje, od kvalitete izrade, do buke i osjećaja a opasno je blizu wired tipkovnica, i wireless od applea. Definitivno ne vridi 399 kn, kao ni ona Darky svjetleća.
Baja 001 je offline   Reply With Quote