Ovako ljudi trebam pomoc. Naime zadnjih dana sam primjetio dok sam u igri nakon nekog vremena recimo oko pola sata -sat pocme mi opadat fps i igra pocme shutterat. Gledam ja nesto mi cudno pa idem provjerit kad ono grafa(Sapphire Radeon 6850) 100-103 C

. Prije naime nisam provjeravao temp jel nisam imao nikakvih problema sve je islo ok, tek kad se gore navedeno pocelo dogadat sam isao uvidjeti. Zatim sam dosao do jos jedne znimljive stvari grafa na defaultu je 55-60 C opet

. Koliko sam gledao po netu full load je 60 C ono....
Sve je stock i default ,nista overclockano.
To je sve pocelo negdje s Battlefield 3 betom, dotad sve islo lijepo pa onda imao fps dropove u beti s 55 na 17-20 rekoh cudno al ok beta je, ali onda pocelo i u ostalim igrama.
Pomislio sam driveri novi 11.10 ali sam se sjetio da je to pocelo prije nego sto sam ih instalirao a nastavilo se kroz.
Isto tako jos mi je prije komp bio u u onom 'pretincu' za komp sto stolovi imaju i radio sve ok al sam zakljucio da nema u tom dobru ventilaciju pa ga izvadio van(sad stoji pored), soba takoder 20-23 C nije da je tropski raj.
Sto mi je ciniti????Pomagajte prije se grafa otopi

I da napomenem nije da sam neki informaticki strucnjak (sto se tice rastavljanja kompa i sl.) a ak bi morao slat komp na servis 100-200kn samo slanje mi ne gine.