View Single Post
Staro 20.10.2011., 17:57   #4029
mstaglicic
Premium
Moj komp

mstaglicic's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Pozdrav!

Prije godinu i 2 mj. sam kupio LG-W2453TQ-PF 24'' LCD monitor u Makro-Mikro trgovini u Zadru.
Prije 3 mj. prestao je davati sliku preko DVI-D izlaza,a na VGA je radilo sve kako treba.
Testirao sam to na svom računalu sa HD5750 grafičkom karticom i na starijem računalu koje posjeduje ATi 9600 SE grafičku,te se na oba dva računala pojavljuje isti problem.
Poslao sam upit Makro-Mikro trgovini,no oni su me uputili ravno na MR-Servis od kojih sam saznao da postoji mogućnost da oni dođu po monitor i po završetku servisa mi ga vrate na kućnu adresu.
Taman sam se sve dogovorio s njima,ali uočio sam pogrešku na računu,te im to rekao.
Greška na računu je ta da piše krivi model monitora.Na računu piše LG W2443T-PF,a ja sam kupio LG W2453TQ-PF.Monitori se i malo fizički razlikuju te po karakteristikama.
Kad sam im rekao za tu grešku,otkazali su dostavu,jer kažu da im LG to neće priznat te da nažalost oni ne mogu preuzet monitor te da se obratim Makro-Mikro trgovini.
Zanima me da li netko zna,bi li oni mogli raditi probleme oko prijema na servis,jer nemam niti kutiju od monitora,nego samo račun i to sa krivim modelom?

Zahvaljujem se na odgovorima.