Citiraj:
Autor Drug Brko
Nisi još. vjeruj mi, skužit ćeš o čemu pričam  nemreš fulati. ako te i promaši, čut ćeš čudan zvuk, a možda vidiš na kratko plavu crtu negdje kraj sebe, kao od lasera recimo. to je znak za naći zaklon i probati predočiti odakle se zraka pojavila. Tada imaj spreman SVD Dragunov. 
|
pa da, sad ssam se sjetio gdje sam čuo za to oružje...sreo sam nekog stalkera i lik mi preporuči da mogu dobit gun za sitnu lovu..ja odem, nađem lika i naravno, ispušim lovu, od guna ni 'g' i još počnu pucat na mene
Citiraj:
Ozračio? pa kamo si išao po njega? ima puno lakših načina kako pokupiti SVD.
|
na svakom kamionu/tornju sa snajperistom na prolasku kod red forest krckanje i crveni simbol radioaktivnosti su bili ko dobar dan

(jer vražja puška nikako da padne na cestu, nego ostane u prikolici!), makar sam se presvlačio u ono narančasto odijelo od znanstvenika i imao radioaktivni 'kit' steady.
Citiraj:
Da, slabo ima municije za njega. Barmen nekad ima, ali je skup i ima malo. Ponekad zna toga biti u Freedom bazi, ali za to se onda moraš zaratiti sa njima, što nikako ne preporučujem. Uglavnom, trebao si skupljati municiju za njega. Za Pripyat i NPP bi ti bilo dosta kakvih 20-30 metaka. Na ulazu u NPP imaš par monolithovaca sa SVD-ovima.
kad ih ubiješ, pokupi im metke. kako? tako da uzmeš pušku, napraviš UNLOAD i baciš pušku to ti je inače još jedan savjet kako doći prakitčki besplatno do metaka. pokupiš oružje, napraviš unload i baciš. i tako nekoliko stotina puta... i ne trebaš trošit pare na municiju previše
|
will do, hvala ti.