View Single Post
Staro 20.10.2011., 11:44   #1105
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
o-o, znači bit će problema onda...kako noćas nakon ulaza u pripyat nisam puno igrao, još sam s grupom veselih duty-evaca, zasad dobro ide čišćenje s balkona i slično, no evidentno nisam došao do dijela grada koji spominješ kad ću bit izložen egzotičnijim oružjima...
Nisi još. vjeruj mi, skužit ćeš o čemu pričam nemreš fulati. ako te i promaši, čut ćeš čudan zvuk, a možda vidiš na kratko plavu crtu negdje kraj sebe, kao od lasera recimo. to je znak za naći zaklon i probati predočiti odakle se zraka pojavila. Tada imaj spreman SVD Dragunov.

Citiraj:
trenutno su weapons of choice GP37, VLA automatska (can't help myself, spray i zvuk oružja su totalno adiktivni, iako municije više nema ni za lijek pa ću je vjerojatno bacit iz inventorya )
Iz tog razloga ne koristim sve te Submachine puškice, jer imaju preveliku potrošnju metaka, a slabu učinkovitost. Jedino se Groza tu ističe sa nekom malo većom štetom. Zato ja koristim uglavnom oružja kalibra 5.45x39 i 5.56x45, jer te municije ima stvarno na svakoj crkotini, čak vjerujem da bi se našlo i u onim cuckima ako su pojeli kakvog Lonera
Za blisku borku koristim SPAS-12 sačmaricu i to je to.

Citiraj:
i SVD za kojeg sam se pošteno ozračio da ga uzmem , iako je frka s municijom evidentna i njegovom slučaju.
Ozračio? pa kamo si išao po njega? ima puno lakših načina kako pokupiti SVD.
Da, slabo ima municije za njega. Barmen nekad ima, ali je skup i ima malo. Ponekad zna toga biti u Freedom bazi, ali za to se onda moraš zaratiti sa njima, što nikako ne preporučujem. Uglavnom, trebao si skupljati municiju za njega. Za Pripyat i NPP bi ti bilo dosta kakvih 20-30 metaka. Na ulazu u NPP imaš par monolithovaca sa SVD-ovima.
kad ih ubiješ, pokupi im metke. kako? tako da uzmeš pušku, napraviš UNLOAD i baciš pušku to ti je inače još jedan savjet kako doći prakitčki besplatno do metaka. pokupiš oružje, napraviš unload i baciš. i tako nekoliko stotina puta... i ne trebaš trošit pare na municiju previše
Brko je offline   Reply With Quote