Tema: Motori
View Single Post
Staro 19.10.2011., 16:58   #285
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ovako, to mi je neki dugorocni plan za godinu unaprijed kad bi dobio posao. Za pocetak moram poloziti vozacki za A kategoriju. Bilo kakav skuter ne dolazi u obzir, nek se nitko ne uvrijedi ali ja imam osjecaj dok sam u zavoju da cu svaki tranutak zavrsit na podu (na skuteru). Takodjer imam osjecaj na nekim naturpijanim 50 ili 125ccm skuterima kao da sam cijelo vrijeme u situaciji vodenog klina, kao da ce skuter poletit i da nema mase. Bilo kakvi veliki R motocikli mi ne padaju napamet jer to za stazu i nije za ucenje voznje. Supermoto takodjer jer me ne zanima divljanje po gradu, hemeroidi nakon sat vremena sjedenja na tome, servis po radnim satima, itd... Zanima me all round motor za pocetnika, da nije 125ccm da ga prodajem drugu godinu. Volio bi kad bi bilo kod nas modela od 500ccm, ne znam zasto ali to nitko ne uvozi. Ne zanima ne voznja po gradu ni autocesti nego cisto gustanje po manje prometnim zavojitim cestama, npr kroz bosnu, alpe i sl. E da, i ne zanima me sam Kopati po motoru, nego odvesti u servis i da sve radi do iduceg servisa. Nisam ljubitelj divljanja po cesti samo bi htio da ne mora motor ispustit dusu za ubrzanja od 60-140kmh s dvije osobe i da ne ide u neke nebeske okretaje i šaltanja brzina pri tome.
timmy je offline   Reply With Quote