Citiraj:
Autor Pupo
Svakako. Prve korake ćeš napravit već u autoškoli iako je to premalo sati da kažeš ja znam to vozit. Nađi autoškolu di ćeš polagat na nečem sličnom što planiraš kupit i tamo polaži. Kad završiš to, samo peri na svom motoru.
Citiraj:
A za padanje se nemoraš brinut Znaš kako se kaže, ima oni koji su spali s motora i koji će tek pasti. Trećih nema.
|
Slažem se
PS Nediraj mi cvaje!
EDIT:
@ jopis
Pa nije cbf il bandit zlo za vozit. Vjerujem da je to manje zlo neg recimo jedan RS125 
|
Je, veće je zlo, jer upravljivost, povoznost jedne 125ice ne može dostići niti jedan toliko teži i manje upravljiv motor od 4taktnih 600ica.
Upravo i je najvažnije iskustvo na tom rangu motora jer tu se stječe pravi osjećaj 'pravog' motocikla i s njim se najbolje treniraju zavoji.
Vjeruj mi, ne jedan, nego više frendova je skočilo drito sa skutera na r6, gsxr600, pa i cbr900rr i sl. proizvode (pa i ovi na malim Z-ekama, gsf-ima), i svaki, ali baš svaki je nakon godine, godine i pol više dao za doktore (gipsanje

), oklope, dekle motora, vilice i felge nego za sam motor....
I ja sam svojedobno (nakon af1 125 faze) posuđivao od frenda stalno gsxr-a 1100, pa kad sam vidio da taj motor podamnom ide u trećoj po boku i da su brzine sulude za vozit se kroz naselje, reko fala, ajmo na 600, pa je buraz digao kredu i uzeli smo zx6r-a. Onako bi samo bilo pitanje trenutka za zalijepit se sa 200+ u neki zidić ili traktor.
Pa sad ko voli nek izvoli