Tema: Motori
View Single Post
Staro 19.10.2011., 16:11   #283
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Svakako. Prve korake ćeš napravit već u autoškoli iako je to premalo sati da kažeš ja znam to vozit. Nađi autoškolu di ćeš polagat na nečem sličnom što planiraš kupit i tamo polaži. Kad završiš to, samo peri na svom motoru.

Citiraj:
A za padanje se nemoraš brinut Znaš kako se kaže, ima oni koji su spali s motora i koji će tek pasti. Trećih nema.
Slažem se

PS Nediraj mi cvaje!

EDIT:

@ jopis

Pa nije cbf il bandit zlo za vozit. Vjerujem da je to manje zlo neg recimo jedan RS125
Je, veće je zlo, jer upravljivost, povoznost jedne 125ice ne može dostići niti jedan toliko teži i manje upravljiv motor od 4taktnih 600ica.
Upravo i je najvažnije iskustvo na tom rangu motora jer tu se stječe pravi osjećaj 'pravog' motocikla i s njim se najbolje treniraju zavoji.
Vjeruj mi, ne jedan, nego više frendova je skočilo drito sa skutera na r6, gsxr600, pa i cbr900rr i sl. proizvode (pa i ovi na malim Z-ekama, gsf-ima), i svaki, ali baš svaki je nakon godine, godine i pol više dao za doktore (gipsanje), oklope, dekle motora, vilice i felge nego za sam motor....
I ja sam svojedobno (nakon af1 125 faze) posuđivao od frenda stalno gsxr-a 1100, pa kad sam vidio da taj motor podamnom ide u trećoj po boku i da su brzine sulude za vozit se kroz naselje, reko fala, ajmo na 600, pa je buraz digao kredu i uzeli smo zx6r-a. Onako bi samo bilo pitanje trenutka za zalijepit se sa 200+ u neki zidić ili traktor.
Pa sad ko voli nek izvoli