Gledam jučer tu momčad i moram ustanoviti prema vlastitom mišljenju:
- nema igre ni taktike, što trener radi na treninzima? kako se priprema za protivnike? jer ovo kako izgleda, čini se da kartaju belu na jutarnjem, a poker na popodnevnom treningu
- nemamo dovoljno dobre individualce koji bi iznijeli igru bez igre i taktike
- nemamo čvrstinu u duelima, prelako nam je uzeti loptu
- napadačka igra nam se svodi na kreativne ideje solo Rukavine/Bećiraja protiv 4 protivnička obrambena igrača
- nemamo trenera koji zna povući prave poteze, deka umjesto Beće? Mislim, ok, jučer su i jedan i drugi bili koma, kao i cijela momčad, ali zbilja ovo je bio potez za notes
- ustanovio sam da je Kelava ok golman, ali truba što se tiče ispucavanja, hvatanja lopte i izleta u prazno, samo zbog njega smo mogli dobiti jedno tri komada, ali je isto tako spasio čista tri komada... nažalost najbolji pojedinac.
Sve ono što Dinamo je, jučer je prikazao. Kako sam tvrdio prije početka LP, tako tvrdim i sad, Dinamo će biti sretan ako ubere koji bod. Europska liga u proljeće će još neko vrijeme biti nedosanjani san. Novinari i razne agencije za prodaju igrača rade medijski hype, a ljudi to puše kako smo mi super uigrana i efektivna momčad, kako će Sammir i Badelj sami pobijediti moćni Real jer su oni ekstra klasa koja se čim prije treba prodati, i onda cvile kako je Dinamo u kurcu jer je izgubio od tamo nekog Ajaxa. Halo, znali smo to od ranije, ne znam čemu sad tuga jad i čemer?