View Single Post
Staro 10.03.2005., 23:35   #1
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
somethin bout t-ht

biti cu kratak. na nagradnoj igri sam dobio paket a-dsl, i to flat rate, 6 mjeseci besplatno. rijec je o big brotheru. dobili su ga svi sudionici bb-a. uglavnom, danas sam dobio telefonski racun na kojem je naplaceno bas sve od instalacije,aktivacije,uredjaja,pretplate i prometa, a promet je moram reci bio velik, no i sami biste iskoristili "besplatni" flat rate da vam se pruzi. nitko u ht-u mi ne zna nista konkretno reci nego me vozaju od telefonskog broja do telefonskog broja, od operatera do operatera, i nitko ne zna nista kao da nije njihovo. sutra cu jos probati otici u grad do ht-centra, cak su me i tamo uputili, jer ipak, ako mi telefonski nisu znali reci ljudi iz ht-a u cemu je stvar, mozda ce mi u ht-u znati reci u cemu je stvar.
telefonski racun je ogroman, s obzirom da sam dsl koristio 15 dana u veljaci. ja to necu niti ne mogu platiti. i samo mogu reci da ako dodje do toga da mi zbog neplacanja racuna, kojeg necu platiti ako oni ovo ne rijese, i ukidanja tel broja, necu se uopce dvoumiti, prva mreza fiksna koja dodje, biti ce moja. a kad potrosim bon na svom simpa racunu, ukinuti cu i broj mobilnog telefona, i zadrzati samo ovaj vip-ov.
atha je offline   Reply With Quote