Sorry, jesam da resetirao sam ga, jedino sto jos nisam flashao ali niti necu jer nije mi to sad presudno da zbog toga flasam, ali iskreno mislio sam iskoristiti priliku i ostaviti taj proc jer bi malo jos clocknio ali jbga izgleda nista od toga.
Jebga housel, nisam ekspert ocerclokcker iliti ekspert namjestac hladnjaka, ali znam pobogu kako hladnjak treba stajati i znam sta trebam pipnuti i provjeriti pipanjem, iz prvog posta si mogao zakljuciti da mi nije to prvo paljenje kompa ili prvo stavljanje hladnjaka. To su jednostavne operacije , pipni hladnjak , kakvo kuciste imas, koliko ventilatora, jesi dizao fsb, jesi dizao mnozitelj proca, jesi dizaoo voltazu.. itd ako me kuzis sta hocu reci. Znaci situacija je specificna kao sto sam i rekao u pocetku. ok mozda posrijedi i jest neka banalna glupost ali trenutno se ne cini kao takva. Znaci resetiran bios, na default, hladnjak dobro postavljen, pasta stavljena da bi mi i moler zavidio, dobro kuciste sa dva topa od 120 mm , dobar raspored kablovinja, ovo pisem cisto reda radi , da me nece ko pitati jel smetjau kablovi. Znaci sve je kako bi trebalo biti ali jbga. Neko je spominjao krivo mjerenje, u to sam i ja posumnjao ali me jebe sto bios pokazuje viskoke temperature
Hladnjak radi, vrti se i to ako se dobro sjecam na oko 2000 rpm, sto bi i konja ohladilo, hladnjak je ispravan nema udubljena ili ostecenja. Provjereno jer taj proc sa tim hladnjakom upravo radi na drugom kkompu i sve 5. Znaci jebe ga nesto sa mojom plocom.
Jedino ako auto voltaza nije ista za njega i za ovog mog prethodnika sa kojim nemam problema , recimo da je za stari proc auto voltaza 1.2550 a npr za ovbaj problematicni proc preko 3,0 v , mada sumnjam ako je auto voltaza onda je auto i za njega tu negdje kao i za ovog prvog, oni su zapravo i slicni po nekim specifikacijama, s tim da bi ovaj 8200 trbao zapravo i manje struje trositi sto znaci da mu je voltaza sigurno i nizua od ovog, a ono se dogada suprotno. I naravno ako je voltaza tu problem, sta ako nije voltaza.
Nema veze , samo ne kuzim kako lockati ovu temu jer je nebitno. Necu da vas vise opterecujem . U svakom slucaju hvala na angazmanu