View Single Post
Staro 18.10.2011., 17:22   #2300
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
ma da, može - NE.

Inače u vezi "dileme"
Dva različita tipa igra. Ako je nekome ko meni do brze akcije i napucavanja bez puno razmišljanja -MW 3 . Ako je više za taktički pristup , igranje gdje je ključna koordinacija više članova u timu =BF3. Nema tu puno filozofije.
edit : "pronalazim mir u BF? Jel to dokazan terapeutski učinak ?
A gle, igrao sam cod4 samo vjerojatno vise nego ti kompletno cod i bf serijal, znam o cemu pricam. I to iskljucivo na natjecateljskoj razini, a ne skupi se nas par frendaca i igramo kao "klan".

Tako da znam o cemu je rijec, ono sto sam imao okusiti u battlefieldu mi se cini da je ono sta fali u codu, cod je prije bio ozbiljna igra ( mislim po comunityu ), naravno sto je popularnija postala jer je noobfriendly pa pojedinac moze puno sam ( iako ne sve ), svako je mogao u mjesec dana igranja biti neki slabi prosjek, i onda u moru slabog prosjeka ekipa misli da je bogom dana, a vecina ih je klincadije koji su voljni nabrijavanja.

U bfu je malo drugacije, posto sam igrao prvih par dana call of duty taktikom ala igram manje vise sam, imao sam odlican k/d ratio, ali sam se osjecao nemocan jer nisam imao team.

Tek kad sam upoznao malo normalniju i odrasliju ekipu sam poceo shvacati bf3 sa novih aspekata, tako da ne vidim po cemu je moja tvrdnja smjesna