Uuuuuu

bas si gledam to kuciste (uz manjeg mu brata
http://www.fractal-design.com/?view=product∏=48, i tu mi je dilema). Bas se mislim s njima malo pocastiti.
Nasao sam negdje intervju da manji bolje hladi (osjetno) iako ima u startu manje ventova, kao i da je tisi.
Sad, meni se oba svidjaju... Na vecem prije sveg mogucnost rotiranja (vadjenja) HDD kaveza. To bi mi doduse bilo idealno na manjem bratu.
Veliki mi je dosta nezgrapan, pa i malo nepotreban. Al mi se svidja to s kavezom, kao i sto su ventovi veci i to sto je gornji veliki vent natkriven.
Meni osobno je puno ljepsi od Anteca, a mislim da i nudi puno vise. Antec je def. preskup, zastario, a iskreno ne znam u cemu je ta njegova kvaliteta... Ja sam imao kvalitetnija kucista od 300 kn nego Antec P serija koja se prilicno lako osteti, izgrebe, polomi itd...
U biti, po meni jedino sto je Antec ispred je otvaranje vrata, i ovi bi mogli malo poraditi na laksoj dostupnosti filtera. Inace, po meni nesto najblize savrsenstvu, jos kad se uzme cijena u obzir (manji brat je oko 700 kn) kud ces bolje.