8..
Prije odlaska i citanja ovog posta, bacio me je u depresiju odgovor koji sam dobio od Eizota. Toliko, da mi se zgadila citava tema i ostavih sve na cekanju.
Mada je i dalje garancija prava, i dalje elektronika s Eizotovim arsenalom, no, ovo je valjda prva objava igdje:
Eizo Foris 23" je takodjer 6-bit+Frka !
Razlog je kazu mi u tome, sto s Forisom pokusavaju biti maksimalno konkurentni ponudom i cijenom, a spomenuta kombinacija je trenutno najlakse nabavljiva.
Brzina dobavljivosti panela je Eizotu primarna za Foris model. A ostalim imenima jednako tako od iznimne vaznosti za brzinu ponude. Jos nesto glavno u ovoj prici :
LG je svima cini se stavio naglasak na ovaj panel i ucino ga je jednim od najpovoljnijih u ponudi ikad. To je ono sto sam procitao u objasnjenju. Sto ce reci da u klasi 100% ne postoji e-IPS s LED zigicama, koji nije zarobljen u istim specifikacijama.
Jedini model koji je na pola puta, i za kojeg ne znam kako tocno kako ostvaruje je HP-ov Dream Bojanko. Mada mora biti konkuretniji cijenom od Spectre i CG-a, ne vjerujem da je pretpostavio FRK-ovitu pomoc uz punokrvni IPS. Ali, nakon zadnje Eizotove poruke, nista me ne moze vise zacuditi
Citiraj:
Autor Petar_M
Kad je o RadiForcu riječ onda ti je očigledno promakao ovaj bijeli tisak
|
Istina, promaknuo mi je ovaj PDF. Stavise, cak je iz 2004! Stavili su od nedavno pojedine PDF-ove RadiForce-a, moram priznati da mi je promaklo. Jucer sam citao odgovore koje su mi poslali.
No u istom PDF-u, jasno kaze da je FRC samo jedna od tri tehnologije s kojom se postize povecanje.
Citiraj:
Autor Petar_M
Ne vidim zašto bi tehnologija FRC bila negativan atribut za ovu vrstu monitora koji se u pravilu koriste za gledanje statičnih prikaza.
|
Ja vidim i jos dugo vremena cu gledati kao negativnu, jer ne pocinje od zacrtanog standarda, vec ispod njega. Bez obzira na dojmove vlasnika kupljenog Della. Jos je prerano reci. Jer kompletni zahvat i kemijanje proizlazi iz stednje! No treba biti iskren i reci da zbilja ne traze previse Talira. Dabogda ostalo samo u e-IPS kategoriji, i onda me bas briga.