Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Zaboravio si dio dok plavušica veselo sastavlja svoj pištoljčić dok horda walkera bezbrižno prolazi pokraj kampera. Ima prozor k'o Enterprise al ih ne vidi 
|
da, shit number 9. isto skroz nepotrebna scena idiotizma...........
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Sve ove gluposti na stranu, moram priznati da mi je serija ipak OK, valjda zato što je jedina serija koju pratim (na stranu sitcomovi TBBT i BMS)
|
ja to ne mogu prozvakati, isprike ako se tko uvrijedio jer je njemu serija 10/10 (ali da je pogledao prvu epizodu druge sezone, ne racunam samo prvu sezonu), ali ono. inace prezirem opcenito ogroman broj americkih serija upravo zbog tog tipicno americkog glupavog reziranja i radnje i scena i glume, walking dead je krenuo tim stopama pravomuski....... fuj.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Al si ljut na seriju 
|
ne, nisam ljut na seriju, vise sam ljut na sebe sto sam ocekivao nesto odlicno, a dobio govno. jer ponavljam, prva sezona je bila vau, svatko tko je pogledao je ostao "DAJ JOŠ!!!!!!!!", i onda ti daju nastavak, i? i onda takvo spustanje se ne sjecam da sam u zadnjih par godina dozivio, ok, moze serija postati dosadnjikava, isprazna, ali ova prva epizoda je zaista ismijavanje i podsmjehivanje ljudi. kazem, ko' da su snimali seriju za djecu, jer ja ne vidim kako ovo moze biti iole (u nekom hipotetskom svijetu) realno i stvarno. doslovce da iskljucis mozak i razmisljanje - onda da.