View Single Post
Staro 18.10.2011., 12:19   #2510
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Zaboravio si dio dok plavušica veselo sastavlja svoj pištoljčić dok horda walkera bezbrižno prolazi pokraj kampera. Ima prozor k'o Enterprise al ih ne vidi
da, shit number 9. isto skroz nepotrebna scena idiotizma...........

Citiraj:
Sve ove gluposti na stranu, moram priznati da mi je serija ipak OK, valjda zato što je jedina serija koju pratim (na stranu sitcomovi TBBT i BMS)
ja to ne mogu prozvakati, isprike ako se tko uvrijedio jer je njemu serija 10/10 (ali da je pogledao prvu epizodu druge sezone, ne racunam samo prvu sezonu), ali ono. inace prezirem opcenito ogroman broj americkih serija upravo zbog tog tipicno americkog glupavog reziranja i radnje i scena i glume, walking dead je krenuo tim stopama pravomuski....... fuj.

Citiraj:
Al si ljut na seriju
ne, nisam ljut na seriju, vise sam ljut na sebe sto sam ocekivao nesto odlicno, a dobio govno. jer ponavljam, prva sezona je bila vau, svatko tko je pogledao je ostao "DAJ JOŠ!!!!!!!!", i onda ti daju nastavak, i? i onda takvo spustanje se ne sjecam da sam u zadnjih par godina dozivio, ok, moze serija postati dosadnjikava, isprazna, ali ova prva epizoda je zaista ismijavanje i podsmjehivanje ljudi. kazem, ko' da su snimali seriju za djecu, jer ja ne vidim kako ovo moze biti iole (u nekom hipotetskom svijetu) realno i stvarno. doslovce da iskljucis mozak i razmisljanje - onda da.

Burko je offline   Reply With Quote