View Single Post
Staro 18.10.2011., 00:56   #2500
Mad_Duke
Guest

Spoilers:

Nevezano uz ove argumente da je to obiteljska drama jednim dijelim (slažem se) moram reći da mi je generalni stav da mi DJECA u TV SERIJAMA idu na JETRA!
Onako, zar stvarno mora biti toliko klišeja. "Moj sin nestao, idem tražiti", "moje dijete ovo, sve ostalo staje i svađam se sa svima whatever it takes"... Ma... Jedan Falling Skies je patio od istog problema koji se događa od druge polovice walking deada. Ne zanima me!

Ova prva epizoda je mogla trajati 20 minuta. Totalno razočaranje. A s obzirom kako je završila već vidim da će se sljedeća sastojati od toga da odfura sina u tu neku kuću, a onda će on naravno morati ići do grada po medical supplies or some shit. Znači da mi je i druga epizoda upropaštena ukratko. Šteta, veselio sam se nekom nastavku radnje.

O tome da su zombiji prvo glupi, pa malo pametni... Ma. Ajde kužim da je to kuća od zombija pa ono. Preostalo sjećanje, zadnji dio inteligencije koji je ostao (dalje od basic instinct sfere), ali kad je onaj ušau u kamp prikolicu i išao tražiti dok su drugi nesposobni pogledati ispod auta. ma
  Reply With Quote