Citiraj:
Autor Halos
Uh, mislim da si se ti nešto pomiješao... KLIK
Ja sam prvu GOA-u okusio još tamo ko mali klinac, i nedam, sve prođe al GOA ostaje
Sad malo DnB-am (BTW ova gore isto dobra stvar)
p.s. stara muzika, prije 2000e općenito rula, ne ovo gaga-lopez...
|
Onda je Xulos ili neko neman pojma više, a i ne traži mi se. Upravo to, prisutna je tolika doza ne komercijalnosti kao nigdi drugo i tu se vide rlsovi po pločama di nije cilj napunit komad plastike zvan CD. Strašno su me impresionrale stvari, i početna (davno) odbojnost je prerasla u ljubav koja možda već naginje u sferu "old" only (MILF trancea

). Šta se više sluša i usvirava (

, malo i HiFi pojmova

) to više uho močima reagirat zajedno s moždanim sklopovima, i mogu reć da počimam tražit u novijim stvarima dašak starosti. Isto tako uvođenje u svijet trancea preko komercijalnih izvođača (AvB, Tiesto...) postaje upitne zrelosti, kroz traženje jačih stvari. Čast njima (pogotvo starom Tiestu i Arminu), bez njih bi manje zagriza na tu stranu elektronske glazbe, ali definitivno nemaju šta tražit na tom polju. Pogotovo mi je AvB pa u očima s zadnjim ASOTom di je lik ubacio Guettu

EDIT
U zadnje vrime san se bacio u opaki search koliko mi vrime dopušta šta po fb, last.fm, forumima za te elektroničke stvari, gou, psy...