View Single Post
Staro 17.10.2011., 21:46   #11
Old friend
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor trpko Pregled postova
Koliki je kod otključavanja sticka rizik od oštećenja istog, pa da više ne radi ni na mreži na koju je bio kodiran?
Citiraj:
Autor Rev Pregled postova
kad si otključao i stavio Bonbon internet karticu, jel ti sve ok radilo? nije bilo pucanja i usporavanja veze?
Ja sam svoje ZTE oba i k4505-z i stari k3565-z otključao putem "dc unlockera"

vip je vraćen nazad i sad je unutra nikakve probleme ne vidim zato što je skinut sim lock, jedino naravno bonbon ne radi preko vodafone softwera ali zato radi uz zte join air ili MDMA mobile data monitoring aplication malecki programćić u kojem se vidi i snaga primljenog signala, uz ručno unesene stavke tipa apn, sve je radilo i sa vipom, i sa bonbonom, a i probavan je i t-mobile dnevni paket, koji je izašao prije vipovog, sve sa tim stickom jedino nije tele2 ali ne sumnjam da bi i on radio ako su ova tri, samo treba koristiti ili tvornički software ili MDMA jer primjer VMC naravno ne radi sa bonbonom niti web'n'walk manager sa vipom,

ne nisam uspio napraviti da mi web'n'walk manager radi sa vipovim otključanim stickom ne vidi ga ali kažem uz zte join air ili MDMA ne treba ga niti vidjeti

a za kontrolu prometa kod vipa i na pretplati i na bonovima najbolji je pokazivač potrošnje prometa kod njih on line i za jedno i za drugo, za pretplatu naravno treba biti regan na data.vipnet.hr, a za bonove mislim da je ova stranica http://internet.vipnet.hr ali sada sa pretplate ne mogu uči na nju, tu bi se trebalo moći i nadoplačivati saldo i aktivirati pakete, na bonove ne treba registracija vidi se broj sa kojeg je spojeno, uglavnom vip ima sve on line za praćenje potrošnje i to je najbolje, samo se refreša stranica i promjena se vidi koliko je manje ako je manje

Zadnje izmijenjeno od: Old friend. 17.10.2011. u 22:04.
Old friend je offline   Reply With Quote